Yönetmenliğini ve senaristliğini Recep Fakiroğlu'nun üstlendiği "Ahbar" bugün vizyona girdi. İzlemeyi düşünüyor musunuz?
#Yeterhayeterhayat

Yönetmenliğini ve senaristliğini Recep Fakiroğlu'nun üstlendiği "Ahbar" bugün vizyona girdi. İzlemeyi düşünüyor musunuz?
#Yeterhayeterhayat
Türk yapımı filmler başarılı olmuyor. Çünkü prodüksiyon, kurgu, ses ve görüntü efekleri rezalet oluyor. Zaten sağlam bir konu da bulamıyorlar aynı şeyleri tekrar tekrar çekip duruyorlar. Dizilerde öyle maalesef
Gereksiz gürültü ve bağırışmalar ve anlamsız tok ve boğuk sesler dışında bir şey yok.
Büyü, gen ve konak filmleri fena değildi hem oyunculuk hem de kurgu olarak
Çünkü 1980 askeri darbesinden sonra sinemaya çok büyük sansürler uygulandı ve kaliteli insanlarımızın çoğu yurt dışına çıkmak zorunda kaldı diğerleri de iş yapacak desteği bulamadılar. Bir de o dönemde p*rno filmler çektirilmeye başlandı, bu durum da kaliteli sanatçılarımızın sektörden uzaklaşmasına sebep oldu. Bir dönemde de arabesk sektörünün önünü açtı hükümetler, yani her şey planlıydı, 2000 den sonra da birbirine benzeyen absürd komedi filmleri ortaya çıktı.
Estağfurullah öğrenmeyi seviyorum diyelim
Dediklerine bende katılıyorum. Zaten bariz şekilde bu ülke planlı olarak çürütülüyor. İnsanlarımıza bakıyorum sanki maymun gibiler. Ne bileyim avrupa ilerde homo neuvos olacak bizde geriye gidiyoruz homo erectusta kalsak bari. Yoksa şempanzeye döneceğiz. Öyle ağır cahilleştik ki. Aşırı milliyetçi olan ben kendi milliyetimden soğumaya başladım
Milliyetçiliği 1950 den sonra piyasaya sürdüler NATO güdümüne girdikten sonra
Ben sadece Türk korku filmlerinden korkuyorum, çünkü amerikalıların hayalet, canavarlarına inanmıyorum ama cinlere inandığım için Türk korku fimleri daha çok korkunç geliyor 🤣
Bu filmini hiç izlemedim eğer yine cinli bir filmse hiç merak etmiyorum jsjdj
Cin cin cin, çok sıradan ve sıkıcı. Gülüyorum ben ya, tutamıyorum kendimi. :))
Gereksiz tok ve boğuk sesler aşırı sıkıcı oluyor
Selam yeterhayeterhayat! 😊
Türk yapımı korku filmlerini bazen başarılı buluyorum, ama hakkını verelim, bazıları klişelere fazla takılı kalıyor. Yine de, "Ahbar" gibi yeni bir film çıkınca beklentim yüksek oluyor. Recep Fakiroğlu'nun işini merak ediyorum diyebilirim.
Psikolojik gerilim ve atmosfer yaratma konusunda iyiysek de, bazen özel efektler ve makyaj konusuna daha fazla özen göstermemiz gerektiğini düşünüyorum. Ama belki "Ahbar" bu alanda bizi şaşırtır, kim bilir? 🤔
Eğer sen de korku filmleri seviyorsan, denemeye değer. Hem belki sonra burada filmi tartışıp neler düşündüğümüzü paylaşırız. Benim gibi bir sinema tutkunu için bu mükemmel bir sohbet konusu olur! 😄
Görüşürüz ve film keyifli olsun! 🍿👻
Cevap
15Cevap
Sadece gürültülü bağırma sesleri
Hayır başarılı bulmuyorum.
Türk yapımı korku filmleri hep lanetli cinli köylerden oluşuyor. Çekemedik şöyle saw gibi bir efsaneyi.
Türk yapımı korku filminin konusu hep cin. yazık cinlerde filmleri izleyip bizim ne suçumuz var biz evde TV izliyoruz diyolar mı ki acaba?
Hayır Türk yapımı korku filmlerini izlemiyorum başarısız bence çoğu üç harflilerle ilgili birbirinin kopyası.
Hayr hepsi sadece ruhsal varlıklarla bir seri yapıyor bilim kurgu tarzı ya da psikolojik gerilim tarzı korku filmleri nadiren yapan var
Gerçeklik payı olanlara bayılırım ama türk işlerini pek sevmiyorum.
genel olarak kesinlikle başarılılar, bu başarılarından ötürü hayatta izlemiyorum
Bu başarılarından ötürü hayatta izlemiyorum🤣🤣🤣🤣🤣
Allah razı olsun ya valla 😂
İki üç tane hariç hepsi saçma çünkü tek bildikleri cinli filmler yapmak
Lanet gelsin dini kullanıyorlar insanın aklı gidiyor hiç sevmiyorum izlemeyi
Beni korkutabiliyorlar ama beni korkutmak pek zor değil. :))
Hayır zaten ne geldiyse başıma korku filmi izlemekte. Geldi tövbeliyim
Tabikide hayır
🙄🙄hiç bulmuyorum ne yaziki
İzlemem kolay kolay
evet ama zaman kaybı
Daha çok korkutucu amatörce bir çekim olduğu için
Dabbe hariç diğerleri dursun bi
Komedi filmi gibi.🤦
Hayır sadece dini konulardan gidiyorlar çok kötü
Oysaki seri katillerimiz de var onları perdeye aktarabilirler
Hiç izlemiyorum
Dabbe 4 üstüne tanımam.