*jenerik çalar 381. bölüm başladı* toretto ve ekibi Aras ve ekibi tüm resmi kurumları ziyaret ederler mit türk hava kuvvetleri ve tsk fakat orada bile komik sahneler yaşanmaya devam eder *kapıyı çalıp içeri girerler* -selam komutanım. -buyrun oturun. *ultra mega komik ve çılgın olaylar başımıza gelmeye devam eder ve +kaos olur* -ne oluyor lan. *leyloş ve gizem gülmesini tutamaz* -ahahahahaha puahahaha *orada bile tüm resmi kurumlar mit tsk emniyet genel müdrülüğü özel harekat şube müdürlüğü ve özel kuvvetler dominic toretto ve ekibini Aras ve ekibini de güldrürler hatta *ultra mega komik olayla ve çılgın olaylar devam eder çok daha delice hatta zırdelice şeyler yaşanır* *birisi hatta bir kaç kişi osurur* -hanginiz osurdu lan? tsk ve türk hava kuvvetleri komutanı şöyle der -senin adın Aras mı? -evet komutanım. -Aras sen bir şey söylüyordun bir repliğin vardı hatta iki tane onları söylesene. -bu memleket ya size bize dar gelecek oğluuum!!! -gazoz olma efsane ol *zırdelilikte ve delilikte sınır tanımazlar hatta orada bile komiklikler komik sahneler tüm hızıyla devam eder *komutanlar ve tüm türk askerleri polisler ve özel harekat polisleri ve JÖH JÖAK ŞÖYLE DERLER *-GAZOZ OLMA EFSANE OL BU MEMLEKET YA SİZE YA BİZE DAR GELECEK OĞLUUM!!! ABİLERE SELAM ÇATIŞMAYA DEVAM.-HELAL SİZE BEEE AHAHAHAHA HĞIĞIĞIĞIIĞIĞIĞIĞI *çiğdem batur ve yavuz erkan şöyle der kamera arkasında* -acaba bunlar bizi mi taklit ediyor yoksa bize mi öyle geliyor? olabilir ne demiş şekspir olmak ya da olmamak AHAHAHAAHAHAHA *ARAS DA çiğdem batur ablamıza şöyle der* -hığığığığığığığığığığı benceede haklısınız aynen katlıyorum. *gülcan ve gizem ermanda şöyle der* -ulan adamladeliymiş zaten bizim haberimiz yok. -bunların içindeki vatan aşkı banada bulaştı ahahaha hğığığığığığığığığığığığı fıragmatik de şöyle der -ARAS HELAL OLSUN SANA
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer