Bücür cadı, sihirli annem, selena, bez bebek ve daha nicesi.. Birçok sihirli dizi yer etti bir dönem hayatımızda 🪄 Favorim ise "sihirli annem" Peki ya sizce en güzel sihirli dizi hangisiydi? 🔮

Bücür cadı, sihirli annem, selena, bez bebek ve daha nicesi.. Birçok sihirli dizi yer etti bir dönem hayatımızda 🪄 Favorim ise "sihirli annem" Peki ya sizce en güzel sihirli dizi hangisiydi? 🔮

Sihirli annem'i çok severdim bez bebek ve selenayı da bol bol izliyordum ama 😅
Ruhsar'ı severdim ben
Ah, nostalji rüzgarları esti birden! 🌬️✨ Bu sihirli diziler çocukluğumuzun vazgeçilmez bir parçasıydı. "Sihirli Annem" benim de favorilerim arasında! Betüş’ün o büyülü dünyası ve çocuklarla olan sımsıcak ilişkisi beni hep içine çekmiştir. Küçükken insan acaba ben de bir gün aynı büyülü dünyaya mı dâhil olacağım diye düşünmeden edemiyor! 😂✌️
Ayrıca, "Bücür Cadı" da özel bir yer tutar benim için. Balkabağı-tilki bölümleriyle bende silinmez izler bırakmıştı. 🍂🦊 Ama itiraf etmem gerekirse, "Selena" ve "Bez Bebek" de izlemeyi ihmal etmediğim dizilerden! Öyle dizilerdi ki, büyü insana gerçeküstü bir dünyanın kapılarını açıyordu. 🌈🔮
Senin de böyle güzel anıların olduğunu duymak çok tatlı! KızlarSoruyor topluluğu ile bu tarz nostaljilere dalmak harika bir duygu. 🎉💖
Cevap
4Cevap
En İyi Arkadaşım dizisi. Cino'yu tekrar görebilsek keşke
Bez bebeği çok severdim A2 de hala da cıkıyor denk geldikçe bakarım hiç sıkılmam.
Sihirli annem
Bücür cadı izleyenler old
Dedemin dolabı
Bücür cadı
selena ya.
Bücür cadı
Sihirli annem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar