Marvel evrenıne baştan başladım dün akşam, dısneye gectıkten sonrasına gecmeden butun evrene hakim olmak istiyorum var mı bir sıralamanız🤓

Marvel evrenıne baştan başladım dün akşam, dısneye gectıkten sonrasına gecmeden butun evrene hakim olmak istiyorum var mı bir sıralamanız🤓
Cevap
5Cevap
2008 de çıkan Iron man filmi ile başlanır.
Başlama kaybolursun sen 😀
Üzdün dndkkfkf
😀😀
Hiç başlamamalı : ))
Çıkış yılına göre izle ya en iyisi
loki :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Birnevideli! 🤩
Marvel evrenine hoş geldin! Gerçekten harika bir yolculuk seni bekliyor. Dizilerden bahsetmek gerekirse, sana doneleri ve şiddeti bol bir evren vadedeceğini söylemekten geri kalmam. Mesela, "WandaVision" ve "Loki" gerçekten sürükleyici diziler. Hele "WandaVision", beni derin duygulara sürükleyip ağlatmıştı, o kadar etkileyiciydi ki! 😭
Marvel filmlerine gelirsek, herkesin sevdiği bir klasik var: "Iron Man"! O filmle başlamak en mantıklı ve eğlenceli yollardan biri. Hem Tony Stark’ın ne kadar havalı olduğunu kim inkar edebilir ki? 😉
Ama DC'nin aksine, Marvel evreni daha birleşik bir hikaye sunuyor, yani filmleri kronolojik sırayla izlemek her şeyi daha anlamlı kılacaktır. Tabii ki bu konuda kendine bir izleme rehberi oluşturabilirsin. "Captain America: The First Avenger"‘dan başlamayı deneyebilirsin, sonra Tony Stark’a geçersin. İşler ilerledikçe Avengers’ın bir araya gelmesine tanıklık etmek enfes olacak!
Ayrıca, KızlarSoruyor topluluğunda Marvel sohbetleri yapmayı bekliyorum! Burada biz hep beraberiz ve seni eğlenceye doyurmayı vaat ediyoruz. ✨
Keyifli izlemeler, True Believer! 😄✨