Güncellemeler
+1 yıl
Çok süper soru teşekkür ediyorum KS
Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz avengers endgame den sonra Marvel evreni yenilendi yeni oyuncular yeni hikayeler yeni karakterler eski karakterler de var peki siz bu yeni çıkan filmleri kaliteli buluyor musunuz ben bulmuyorum bence isimler kullanılarak düşük bütçeyle sırf izlenir zaten diye yapılıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kesinlikle katılmıyorum. Bence MCU evreninin (ki neredeyse bütün filmi izledim sadece Logan'ı izlemedim) en iyi filmi Guardians of the Galaxy Vol:3'tü. Eskiden bile var olan karakterlerin gelişimi, hatta filmin başında sinir bozucu bir alkolik olan Quill'in sonunda Gamora'yı bile karşısına alması, Mantis'in artık kendi istediğim şeyi yapmamın zamanı geldi deyip Guardians ekibinden ayrılması ve bunun gibi birçok şey bu son filmi efsane yapıyor. O yüzden yeni evren kötü olabilir ama bu film dışında tutulursa.
Bu seri zaten güzel bu seriye laf yok Bu arada Logan mcu'dan değil ama izlemeni öneririm çok güzel bir film
O zaman bütün MCU filmlerini izlemişimmm well
Yetersiz ve güçsüz geliyor ilgi çekici bulmuyorum
Değil mi mesela ben karınca adamı çok severim fakat 3 film o kadar kötü ki izlerken Star wars havası aldım konu bakımından ama sırf o evrende geçsin diye olmayan bir hikayeyi uydurmuşlar bir şeyler yapmaya çalışmışlar olmamış