Aras ve ekibi futbol topuna rövaşata çekip uzaya gönderdi ve uzayda şamata komik sahneler 102. bölüm ?

uiuaa şarkısı gizem Aras ve ekibi *Futbol topunu koyar ve hepsi birden aynı anda rövaşata çekmeye çalışırlar ama başarısızlıkla sonuçlanır* -ahahahaha hığığığığığığığığığı çekemedi ki -bu halaya veya çiftetelliye benzemez *birdaha denerler ve bu sefer başarırlar* -oha top uzaya gitti. -ahahahahahahaha -HIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞI. -hanginiz çekti rövaşatayı? -ben çektim. -gizem erman onu sen mi yaptın? -evet ben yaptım. *uzay mekiğine binip uzaya giderler ama herbie ve kitt dünyada kalırlar* -oha ama artık baksanıza futbol topumuz orada uzay boşluğunda sürükle niyor. -ahahahahahaha hığığığığığığığı nasıl uzaya gönderdik ama. *birdenbire uzay mekiği sarsılır* *telsizde herbie vardır ve çok sıkılmıştır* -vik vik vi vik vik yapar -herbie geri mi dönelim *mecbur geri dönüp herbie yi alıp uzay mekiğine bağlarlar halat kopmasın diye hüsamettin sihir yapar* *ama herbie bu sefer çok korkuyordur* -vik vik viiiik eyu. *uzaya giderler ama herbie hala çok korkuyordur ama eğlenceli olur onun için* * astronot kıyafetleri giyiniktir ve aya inerler* -herbie iyi misin? gizem sormuşdur *herbie şöyle der* -ben iyiyim ama uzayda hava yok ya ne söylediğim tam anlaşılmıyor. -hayır anlaşılıyor. *Aras ve ekibi gülerler* -ahahahahaha hığığığığığı baksanıza dünya orada. *dünyamız gerçektende oradadır* *bu sefer dünyadan biraz uzaklaşırlar ve marsa giderler* *mars da ise bir de ne görsünler fil necati patates tarlasıyla uğraşıyordur*fil necati Aras ve ekibiyle muhabbet eder* -napıyorsunuz siz? -hiiiç gezmeye geldik şakir ve remzi napıyor? -evdeler remzi işe gitti çalışıyor neyse oyalamayın beni daha işe gideceğim. -tamam git bakalım küçük necati küçük enişte. *ali abi ve tüm ekip gülerler* -ahahahahahahaha küçük enişte mi? -evet minicik boyu var türlü türlü huyu var -necati remzi ve şakire selam söyle -Aras ve ekibinin selamı var de onlar anlar Aras ın ekibi şöyle bir şey sorar -akbaba kürşatı sevmiyorsun demi? -yok ya sürekli çarşıyı karıştırıyorlar -beşiktaşlı olabilirler *yavuz erkan şöyle der* - ne demiş şekspir olmak ya da olmamak *ultra mega komik oalylar ve + kaos ve siber savaş olur*

Güncellemeler
1 yıl
rolling on the floor lauhing
Güncellemeler
1 yıl
hımmmm olabilir aslında
Aras ve ekibi futbol topuna rövaşata çekip uzaya gönderdi ve uzayda şamata komik sahneler 102. bölüm ?