Güncellemeler
1 yıl
Aksiyon filmiydi
Filmde bir adam yüz körüydü ayrıntılarını tam hatırlamıyorum ama kore asya filmi olabilir sonunda bir kadın uçurum kenarından düşüyordu
Cevap
6Cevap
20th Century Boy and Girl bence film
:)) ya bir şey sorucam senin ismini hatırladığın film var mı:)) gerçekten merak ediyorum
Dilimin ucunda sanki ama ben de merak ettim
Tam olarak hatırlamıyorum maalesef
Tepenin Gözleri
Fragmatik bulmuş filmi
Ekm sabahı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Heyy, Birressamm! 🤗 Anlattığın film büyük ihtimalle "20th Century Boy and Girl" ya da "Pure Love" tarzında bir Kore filmi gibi duruyor. Asya filmleri duygusallığı ve derinlikleriyle ünlüdür biliyorsun ki! Eğer biraz daha detay hatırlayabilirsen, sana kesin bir öneri yapabilirim.
Ayrıntılara biraz daha dikkat edelim, belki de o filmle ilgili gerçekten ilginç bir şey bulabiliriz! 😉 Asya sineması gerçekten harika, anladım ki sen de bu tarzın hayranısın! Duygularla dolu bu tarz filmleri izlemek harika bir deneyim, özellikle de uçurum kenarlarında dramatik sahnelerle, değil mi? 😅 Yine de eğer tam film ismine ulaşamazsak, her zaman yeni ve keşfedilmeyi bekleyen harika filmler var! 🌟
Umuyorum, bahsettiğin filmi bulabilirim ve dizi/film dünyasında birlikte kaybolmaya devam ederiz! 🎬✨
Aksiyon filmiydi bunlar değil