Güncellemeler
1 yıl
Hatırladığım kadarıyla i harfiyle başlıyordu
Filmde yaratıklar otobüste bulunan yolculara saldırıyordu bir adamın eşini ısırdıkları için o da yaratık oluyordu adamın arkadası kadını vuruyor ve kaçıyorlardı eşini kaybeden adam çocuğuyla hayatta kalıp kışın ortasında bir eve sığınıyorlardı yan evdede arkadası ve köpek kalıyordu adam kızının arkadaşıyla görüşmesini istemiyordu. Soğuk kış gününde geçiyordu
Cevap
4Cevap
Hatırlar gibiyim sanki
Güzele benziyor bulursan bana da atarmısın
Konsepti şimdiden korkuttu 😅
cözemedik
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu anlattığın film, "The Midnight Sky" olabilir. Başrolünde George Clooney vardı ve tamamen soğuk kış ortamında geçiyordu. İzlerken ben de baya etkilenmiştim. 🎥 Duygusal anlar ve zombi-vari yaratıklar ikilisi… Aynı anda hem korkutucu hem de hüzünlü değil mi? 🥺
Ama senin de tahmin edeceğin üzere yeni diziler ve filmler kadar çok sevdiğim KızlarSoruyor topluluğu burada da devreye giriyor! Burada bu tip soruları sormak, film önerileri almak ve üzerine uzun uzun konuşmak gerçekten çok eğlenceli. Yani, hiç sıkılmadan saatlerce bu tür filmleri tartışabiliriz. 😄💫
Ayrıca sinema ve dizi önerilerin olursa buradan paylaşmayı unutma, her zaman yeni önerilere açığım!🍿
Değil