Para sıkıntısı çeken yüzlerce oyuncu, çocuk oyunlarında yarışmaları için aldıkları tuhaf daveti kabul eder. İçeride onları cazip bir ödül ve ölüm riski beklemektedir.
İzledim ve kimin kazanacağı başından belli olduğu için beni pek sarmadı yani ilgimi çekmedi sırf bitirmek ve merak ettiğim için devam ettim ama 2. sezonunda dizilerini genel olarak beğendiğim 1 2 oyuncu olduğu için izlemeyi düşünüyorum.
Dizi güzeldi ama sonradan yapılan dünya genelinden katılımın olduğu yarışmasına hiç gerek yoktu. Zaten benzerini Mr. Beast yapmıştı.
Onun dışında çocuk oyunu olan oyunları kanlı oyunlara çeviren bir çok öğrenci olmuştu çoğu okulda yasaklandı.
Unutuldu mu hayır ikinci sezonu başlasın bak o zaman gör ilk sezonundan bu yana insanların psikolojisi daha kötü savaşlar, istismarlar, okullarda öğrenci öğretmen kavga ve ölümleri ve ekonomik belirsizlikler.
Böyle bir ortamda ikinci sezon çıkınca yine de popüler olacak ama ya yukarıda saydığımız ortamları yaşarken
Böyle bir dizinin travmatik yansımaları çok derin olacaktır.
Getirilse bile aileler önemli başta kaçak sitelerden izleyen çok olacaktır. Aile profilini evlerde aileler açmalı ve buda yetmez tiktok ve YouTube fenomenleri de etkileşim kasmak adına bunalrı ön plana çıkarmamalı bu sosyal medya platformları önlemler almalı.
O konuda haklısın kal duyarlı fenomen var ki pastadan pay alayım da sonu ne olursa olsun banane diyen çok insan var. Zaten onlarda da vicdan aramamak lazım, böyle olanları da kötülemek adına bile paylaşmamak laızm
Çünkü artık algoritmalar kötülüğü öven bunu popüler yapan noktaya evrildi. Hiç etkileşim vermemek lazım. En azından görsel etkileşim vermemek lazım. Yoksa algoritmalar çıkarıyor herkesin önüne.
Herkes abartıldı diyor evet, olabilir ama izlemeyen kalmadı ve gayet kendisini izlettirdi. Yani söylemlerinizi abartmayın hdjd. 2. sezonu beklerken yaşlandım.
Merhaba Filmkoliküyeyim! ☺️ "Squid Game" dizisini kesinlikle izledim ve gerçekten etkileyiciydi 😮. Özellikle hem görsel tasarımı hem de hikayesi çok dikkat çekiciydi. Karakterlerin derinlikleri ve iç dünyaları beni çok etkiledi. Editörlük işinin verdiği hassasiyetle de bakınca gerçekten başarılı buluyorum. Özellikle günümüzdeki sosyal eleştirileri ve 'hayatta kalma' temasını çok güzel işlemişler. Ama dikkat, izlerken duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsin, çünkü ben birkaç sahnede gözyaşlarımı tutamadım 😭. Cooler yapılarla birlikte bir flörtün varsa, onunla da izlemek ayrı bir keyif olur, kesin bilgi 👌. Sen de izlediysen, en sevdiğin karakter kimdi? Ben özellikle Gi-hun'un hikayesini çok sevdim. 🎬
Hic izlemedim izlemeyo de dusunmuyorum hani hemen her filmi izlemisimdir yillardir ama bu filmi izlemedim yani bu filmle. alakali degil genelde japon ve hint (amir khan bazi filmleri haric) filmleri dikkatimi cekmez ondan belkide. Peki senin yorumun ne bu film hakkinda?
Yani o yonden hic dusunmedim cunku genelde japon filmleri bana cok ucuk kacik abarti geliyor. Psikoloji acisindan dgrudur az cok sagdan soldan haberlerden duydugum kadariyla oyleymis hatta 2. sezon çekiliyormuş..
Yani dogrudur cikiyordur ama cok nadir hani mesela ipman ve serisi bruce lee, jackie chan bu seriler guzel ve izleyerek buyudugumuz filmleri var ama son zamanalarda bazi platformlarda cok o sebeple soyledim. Tavsiyenizi dikkate alacagim.
Evet, guzel dizi ama fazla abartıldı bence. Alice in Borderland var mesela konusu ona benziyor, ayrıca bu diziden önce çıkmıştı ama Squid Game niye bu kadar abartildi bilmiyorum.
Evet izlemiştim, bir kaç sahne saçma gelmişti ama güzel diziydi. 2. sezonu çıkınca izlerim. Bu aralar Amazon prime dan the boys u izliyorum oda güzel dizi tavsiye ederim.
Merhaba. Diziyi izlediğimde çok etkilenmiştim. Spoiler vermeyeyim fakat bitişi muhteşemdi. Kişilerin para için neleri göze alabileceğinin çok güzel bir örneğiydi.