Popüler diye sevecek değilim. 😉
Squid Game dizisini seyrettiniz mi?
Popüler diye sevecek değilim. 😉

Çevremde bu diziyi sürekli önerenler oluyordu izlememek için direndim ama sonra izleyeyim bir daha spam yapmasınlar falan dedim ve sabah 4 e kadar 6 bölümü izledim. Kalanı ertesi günü izledim bitirdim.
Duygulandığım bir iki yer oldu ama dizi cuk diye oturmadan sahnelerini bitirdi, temelsiz ve duyarsız bir dizi gibiydi... Tek duyarlı görülen 456 idi... Tam bir karaktere alışmamıza ramak kala ölüyordu... Kanımız ısınsın, sevgimizi kazansın sonra öldür be hemen öldürdü yazar :D
Dizi aslında günümüzün geleceğini anlatıyor... Yani ileride rus ruleti gibi hayatınla para kazanmak normal bir şey olacak. Nüfus yerine oturana kadar devam...
Puanım 6/10
Hiç izlememiştim.. ama geçen izledim.. diziden çıkardığım ders.. önce teksin.. sonra birine güvenirsin. Sonra takım olursun.. sonra güvendiğin kişiye ihanet edersin. Sonuç her şekilde kaybedersin.. gene tek kalırsın
Hemen hemen hayatın özeti..
İlk haftasonunda izledik. Diziyi izlerken o ulusu göz önünde bulundurup izleyin, oyunculukları mimikleri vs onlara göre normal, bize göre garip gelebiliyor. Ben sevdim fena değil. Bazı şeyler daha iyi ve mantıklı olabilirdi ama fikir güzel

izledim güzel bir diziydi gerilimi bol
biraz vahşet içeriyor ama en azından testere kadar değil
Cevap
55Cevap
İzledim ama bu kadar viral olacak bir dizi değil bence
Bu türde birçok dizi veya film vardı zaten
İmkan varsa dublajlı izleyin yoksa kafa ağrıtıyor
Zaten oyunculuk anlamında koreliler aman aman değil
Ne diziymiş be üstüne çok geyikler dönüyor. 😄
Yok henüz izlemedim.
Seyrettim ve son bölümü beni hayal kırıklığına uğrattı. Plot Twistlerden hiç etkilenmedim mesela , o vuruculuğu sağlayamadı bende. Hikayesi sıradan ama kurgusu baya keyifli yani sıkmadan sonuna kadar götürüyor ki bence bu kolay değil günümüzde çok çabuk ekranın başından kalkabildiğimiz için. 2. sezonda bu yaptıklarının üstüne çıkamazlar gibime geliyor çünkü hikayenin pek genişleyebilecek bir yanı yok.
Evet ben sonunu daha iyi bağlayacaklarını sanıyordum, sönük bitti biraz...
Diğer sezonları daha kötü olucak bence
İşte Testere filmlerinin mantığı gibi ilerleyecektir. Oyunlar yaratıcı olduğu sürece yine insanları çekebilir ama ilk sezon popülaritesini koruması zor.
Daha çok aklıma şey varda spoiler vermemek için yazmıyorum. :D
Bişey olmaz kime spoiler olcak 😃
Spoiler uyarısı koy ajajs
Ana karakter kazandıktan sonra 1 yıl hiçbir şey yapmıyor direkt aklıma adamın borçları geldi. :D Ayrıca gereksiz aşırı duygulu davranması falan millet kendi istekleri ile geri döndü ama başkalarına yok katılmayın falan yapması. O zaman sen niye katıldın bir daha yani fdsadsa ne olduğunu öğrenip çıktın oradan. Polisin hikayesini birde daha güzel işlemesini beklerdim mesela orada bulunan yarışmacı falan olsaydı. En azından ilginç bir kaçma hikayesi falan çıkarılabilirdi buradan en azından etkileşim yaşanırdı bu şekil tamamen bir hissizlik yarattı bende.
İzledim. İlk oyunda çok mantık hatası vardı.
O kalibreli mermilerin arkadaki kişiyi vurmaması saçma geldi. Mermi önden girip arkadan çıkıyor ama arkasındaki kişiyi vurduğu yok.
Onun dışında fena değildi
Dediğim gibi mantık hatalı...
Ama öyle başyapıt falan değil, gereksiz abartı
Oyunculuklar bir Hollywood gibi değil tabi.
Seslendirmeler hoşuma gitti ama. Aydoğan Temel'in sese hayranım.
Ben orijinal izlemeye kalktım. Kulağım tırmalandı adeta...
İzlemedim başka bir dizi izliyorum şu an kendimi ona kaptırdım 😏
Adı ne?
Put Your Head on My Shoulder çin dizisi sen sevmezsin sanırım 😅
Yok yazdım bi kenara da bu nerden izleniyor? 😃
YouTube'dan izliyorum ben şu an 😄😄
@UDixon34 umuuuuuttt😏
@UDixon34 uyuzzzz
Evet seyrettim, genel manada insanlığa iyi mesajlaşlar verdiğini hissettiğim bir dizi olduğunu söyleyebilirim ve evet bazı duygu geçişleri ve oyunculuklarda daha iyisi olabilirdi dediğim anlar çokça oldu..
İzlemeyen bir şey kaybetmez. Ben izledim bir sey de kazanmadim üstelik 😅 çerez gibi işte boş zaman öldürücü...
İzliyorum... hoşuma gitti bitirmedim henüz yeni başladım
evet mantık hataları var mantık hatası olmayan dizi mi var :D hatta bazı yerler aşırı abartılı fakat genede beğenmedim demek haksızlık olur bence
dizide arakta çok fazla resmen la casa de papelden ve kubrick, in gözleri tamamen kapalı filminden arak yapılmış ama dediğim gibi bence güzeldi
İdare eder diyelim 😅
Gelişmiş batılı ülkeler diziden ne anlar allahısen😄 hem onlar neden dizi izlesin para var huzur var, kim bilir nerede ne yapıyorlardır. Dizi arşivleri ülkeden ülkeye farklılık gösteriyor. Squid Game, in konusu parasızlık olduğu için espri bu konu üzerinden devam ediyor, parasızlık, sefillik gelişmiş ülkelerin sorunu değil, bu yüzden arşivine girmez izlenmeyeceği düşünüldüğü için, ornek: my name adlı dizide öyle bildiğin içerde dizisinin spoilerı😄 hal böyleyken dizi netflix tr arşivine alınmış reyting alır diye
Haklısın adamlara hitap etmiyor
Saçma sapan dizi olmayı hak etmiyen yapımdan ibaret. Iki saatlik flim olsa tadinda olurdu. Gereksiz durağan uzun tutulmuş sahneler. Güzel ama basit işlenmiş senaryo. Oyunculuklar eh işte.
izlemedim ben..
herkesin dilinde olan bir diziyi izleme taraftarı değilim
The Barrier diye bir dizi izliyorum şu anda baya hoşuma gitti
sonra See izleyeceğim sezon bitti nihayet :)
Izledim ama o kadar konuşup içine ettiler ki dizinin, bi tadı kalmadı.
Saçma sapan barbar bir dizi hele son bölüm 🙄 insan cinnet geçirir nerdeyse
piskopat bir senaryo bunu yazan kesin bir piskopat 🤦🏻♀️
İzledim, güzel bir diziydi. Ucundan spoiler vereyim.
Her ölen kişinin ilk baştaki küçük hikayelerine bakın. Nasıl öleceği o küçük hikayelerde gösterilmiş
Nasıl ya hangi küçük hikayelerde
@gökkuşağınıngölgesi Kız bıçağı avukatın boğazına yaklastırıyor. Sonunda boğazından bıçaklanıyor. Şişman adam kaçarken köprüden kaçıyor. Ölümü köprüden oluyor. Ali parayı patronun elinden alıp kaçtı. Ardından misket oyununda Ali aynı şekil misketleri kaptırdı. En son yaşlı adam hala insanlara güveniyor musun demesinin sebebide bunlardı.
İlginc
Dizi zaten izlemem genelde , seyredilmesi gerekecek kadsr önemli bir dizi değil bence.
İzledim. Evet güzel film. Ama abartıldığı kadar değil. Ama tabi ki güzel film ben beğendim
Ben Youtubedan baktım sürükleyici duruyor ama o kadar da albenisi yok çünkü ben kan vahşet filmlerini sevmem
Hay yaşa bende ısrar üzerine izledim.
Ama sevmedim 2. Sezon cıksa izlemem.
Sonunda biri sjsjsj
Güzeldi ama oyunculuklar ve mantık hataları konusunda aynı fikirdeyim. Çok basit hatalar vardı filmde.
Bence dizi çok güzel fakat birçok insan diziyi kötü bulmanın havalı olacağını düşünüp yorum atıyorlar bence 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Bayağı popüler bir dizi belli ama benim ilgimi çekmiyor
Hayır çünkü bu aralar her yerde squid game görmekten izleyeceğim varsa da izlemek istemiyorum artık
Daha izlemedim. İzlemekle izlememek arasında gidip geliyorum.
İzledim, güzeldi ama abartılacak kadar değil
Hele ki son bölüm hayal kırıklığı
2. Sezon normalde düşünülmüyormuş fakat çok başarılı olduğu için belki olurmuş, ben izlemedim.
Henüz izlemedim, bi ara vakit ayırmayı düşünüyorum.
Henüz seyretmedim Instagram sağolsun bir ton içerik sayesinde izlemiş kadar oldum
Henüz izlemedim ama çok övüyorlar bugün gece izleyeceğim.
sevmedim.
bakındım bıraz ama .
netflix sienfield geldı ona baslarım daha ıyı.
izlemedim henuz vakit bulursam dizi izlemeyi pek sevmiyorumda benimkisi film
Evet ama o kadar da abartılacak kadar iyi değil bence
Saçma sapan Netflix yapımlarından biri daha.
Arınma Gecesi daha iyi buna benzer olarak
minik hataları olmasına rağmen izlediğim en iyi netflix dizisiydi
İzledim. Dizi yeterince mesaj veriyor aldım o mesajları. Sürükleyici bir tarafı var evet ama bayılmadım ama nefret de etmedim. Uzun zamandır dizi, film izleyemiyordum böyle bir şeyle devam etmek kaldığım yerden güzel oldu açıkçası.
Güzel akıcı ama onca kişinin para için ölmesi çok saçma
Seyretmeyen nadir insanlardanım :)
Yeni başladım 3. Bölümdeyim ama abarttıkları kadar yok bence diğer bölümlerde belki fikrim değişebilir
İzledim... verdiği ana mesaj ödeyemiceğiniz borca girmeyin, girersez sonucunda ölümü göze alırsınız biraz iyi geldi sadece. Yoksa ahım şahım bişi değil
İzledim netflixte bu tarz filmler toplumsal ayrımı ne kadar boyuta aslında ilerde geleceğine bir işaret
İzlemedim ilgimi çekmedi, zamanında varmış ne olmuşsa bir anda popüler olmuş. Arkasında bir destek var ki popüler oldu gerek yok izlemeyeceğim
Evet tüm bölümlerini izledim. Bugüne kadar izlediğim dizilerin en iyisi diyebilirim
önce instagramdan sonra netflixten izledim-- spoilercı arkadaşlar sağolsunlar
İzlemedim, kore dizilerini veya filmlerini sevmiyorum.
Ben izledim bence güzel dizi ama maalesef internette çok spoiler veriyorlar
bu soruyu çok geç sordun
Bencede ama 50 görüş gelmiş sjsjs
Herkes izledi Bi ben izlemedimmm
Hayır izlemem sanırım.
İzlemedim sen beğenmiyorsan, başlamam o zaman.
Başlama gerek yok reis
Başlamam eyvallah reis ✋🏻
İzlemedim ama izlemiş kadar oldum
Mantık hataları neler sizce?
+1 doğru.
Fena değil. Abartıldığı kadar mükemmelde değil.
Netflixim yok izlemedim
İlgimi çekmiyor
Hayır seyretmeyi de düşünmüyorum
Bu ne saçma sapan bi dizi ya
giriş guzeldi ilk bölüm
İzledim, 67ye düştüm.
Diziyi beğendim.
Ben 3 cü bölümündeyim henüz
Evet, senaryosu kesinlikle mükemmel
Hayır hiç izlemedim ama konusunu biliyorum
Seyretmek istemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?