Gizem ve Aras firar etmeyi isterken düşünürken ikişer kase yoğurt yediler ve tabikide uykuları geldi 85bölüm?

uiuaaa şarkısının yeni versiyonu çalar ve bölüm başlar *Gizeme ve Aras kendilerine ikişer kase yoğurt koyarlar* -Aras sence bunları yersek uykumuz gelir mi? -bilmiyoruz deneyip göreceğiz. *yoğurtları yiyip bitirirler* *ve çok ayran içerler uykuları gelsin diye* *en sonunda uyurlar * saat 22.00 a kadar uyurlar ve uyanırlar -ulan Aras lanet olsun ya tuzağa düşürdüler bizi. -hah ne HIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞI *Gizem Aras a bakarak güler* -ahahahahaha!!! Aras şöyle der -nasıl tanıştığımızı hatırlıyor musun? -evet hatırlıyorum şey şu migros marketin içinde karşılaşmıştık sonrada tanışmıştık hatta Leyloş da vardı. -ne ilginç değil mi? -evet -sana bir şey söylim mi gitmekler gelmek için vardır gelmekler gitmek içinvar ama aslında ne gelmek vardır nede gitmek. -evet iyi ki tanışmışız senle yoksa belkide tanışmasaydık kendimizi bu kadar maceralarla ve komedi dram içinde bulamayacaktık kendimizi -Hığığığığığığığığığığığı!!! -ahahahahaha ya var ya efsaneyiz ya müthişiz muhteşemiz harikayız. -evet var ya iyi ki tanışmışız yoksa böyle şley hiç olmazdı ki. -belkide kaderdir ya da daha hayırlıdır -ya güldürme beni ya AHAHAHAHAHA ulan her gün komedi her gün başımıza bir şeyler geliyor sürekli bir yerlere firar ediyoruz sanki çok affedersin tabakahaneye tamam. -HIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞI -HAHAHAAHAHAHAHAHA!!! -desene ayvayı yedik. -çok fena artık bende bilemiyorum yarına kaldı artık firar planlarımız gece oldu çünkü. -Belkide haklı olabilirsin öyle diyorsan öyle olsun bakalım. *Gizem Aras ı yanaktan öper ve bölüm biter* *ekrana aniden Aras ve gizem çıkar ve şöyle derler* -sakın bölüm bitti diye sevinmeyin veya üzülmeyin yoksa napıcağımızı tahmin diyorsunuzdur ama yinede söyliyim odunu veririz -evet veririz. -gizem bizim mottomuz neydi? -gazoz olma efsane ol. -hadi görüşürüz baybay -baybaaaaay. *gizem öpücük göndererek veda etti*

Güncellemeler
1 yıl
diğer ekipteki arkadaşlarımızda efsane bizde efsaneyiz
Güncellemeler
1 yıl
macerada seviye atladık ve macerada uzaya gittiniz umarım bu diğer evrenlerdede devam eder
Gizem ve Aras firar etmeyi isterken düşünürken ikişer kase yoğurt yediler ve tabikide uykuları geldi 85bölüm?