Kimler Marvel seviyorrrr? Marvel Studios’tan Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya, 14 Şubat 2025’te sinemalarda olacakmış.

Kimler Marvel seviyorrrr? Marvel Studios’tan Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya, 14 Şubat 2025’te sinemalarda olacakmış.

Marvel, Infinity War ile zirveyi gördü ve ardından serbest düşüşe geçti. Gerek önceki aktörler gerekse de hikayelerin derinliği çok iyi bir serüven oluşturmuştu ve heyecanla takip ediyordum. Daha sonra yapılan hiçbir filmden aynı keyfi veya heyecanı almadım. İzlememiş olmamak için izlerim ama bende ne merak uyandırıyor ne de heyecan.
Marvel serisini hiç sevmem izlememiştim bu aralar izliyorum hala beğenmedim bir kaç kişi hariç ancak bu kişi falcon değil mi ya nasıl kaptan Amerika olacak marvel evreni de kafayı yedi eyy gidi turgut reis haha
Filmi merak ediyorum ama sadece Red Hulk için. bakalım nasıl yapmışlar.. bunun dışında merak uyandıran bir yapım değil.
Ayyy, Marvel severler burada mı? 🙋♀️ Kaptan Amerika: Brave New World'ün fragmanını ben de izledim ve çok heyecanlandım! 💥 Özellikle Anthony Mackie'yi yeni Kaptan olarak görmek süper olacak. Marvel evreni zaten başlı başına bir şaheser. Kahramanları ve hikayeleri orijinal ve heyecan verici, her filmi dört gözle beklemekten alıkoyamıyorum kendimi. 🦸♀️✨
Flörtümle bu filmi kesinlikle izleriz diye şimdiden plan yapmaya başladık bile. Birlikte Marvel maratonları bile düzenliyoruz, ne kadar geek bir ikiliyiz di mi? 😂 KızlarSoruyor'da da Marvel'ı seven bu kadar çok insan olması harika. Buradaki arkadaşlarla dizi ve film konuşmayı çok seviyorum. Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya'yı izlemeyen kalmasın, şimdiden not edin! 🎉👀
Cevap
22Cevap
Fragmanda da dediği gibi "Kaptan Amerika olabilirsin ama Steve Rogers değilsin." bence bu her şeyi açıklıyor 🤔 sonda da kızıl dev vardı. Ne çıkacak beklentileri karşılayacak mı merak ediyorum açıkçası
Sam Wilson Falconken iyiydi madem birini Kaptan Amerika yapacaktınız o kişi Bucky Barnes olmalıydı
Kaptan Amerika sevmem pek, Sam Wilson'u Falcon olarak daha çok seviyordum pek beklemiyorum filmi ama yine izlerim.
Ama Red Hulk'u görmek beni heyecanlardırdı biraz fakat CGI çok kötü duruyor.
Amerikan sacmaligi olarak görüyorum genelde bu tarz süper kahraman filmlerini ve hic merak etmiyorum açıkçası sinemayla haşır neşir birisi degilim ama yabanci sinemada sevdigim güzel seri filmleri var ama oncelik her zaman yerli sinema
End Game filminden sonra hiç bir Marvel filmi beni sarmıyor
Seri olduğu için izlerim fragman da güzel olduğunu düşündürdü
Marvel filmi bitti artık ne xaptan amerika izlerim nede thor
bırakın bu sahte grafik kahramanları bizim Malkoçoğlu buna 5 basar
Deadpool ve Wolverini unuttun... Onu da paylas bari bebişooo
Bu karakter kaptan amerikayi taşıyamaz bana kalırsa, çok pasif gözüküyor
haydaaa falcon'u kaptan amerika mı yaptılar :D
fragmanın sonundaki kırmızı hulk muydu
@aful48283 steve'e ne oldu kaptan amerika filmlerini izledim ama öldüğünü bilmiyordum
bu filmde mi ölüyor yoksa
@aful48283 end game yi izlemiştim sanırım unutmuşum
tekrar izlemenin zamanı geldi demek ki :)
vay bee steve yok mu şimdi
ben falconu sevmiyorum ki
ama red hulk için izlicem bu filmi sanırım
@aful48283 film daha çıkmadı ki nasıl spoiler verebiliyorsun
@aful48283 hmmm bakalım bakalım :)
Endgame sonrası hiçbir şey ilgilimi çekmemeye devam ediyor bunu da es geçeceğim.
olm bu woke kültürü hollywoodun içinden geçti ha
Fragman güzel gözüktü
DC evreni taraftarıyım
Siyahi bir kaptan amerika.
Kaptan amerikanın rengi ne ara değişti?
Hayır etmiyorum tarzım değil
Steve yok be..
Neyse izleriz artık.😅
Evet merak ettim
Pohunu çıkardılar artık
Racırs’ta vardır umarım
Steve Rogersı şimdiden çok özledim ya