Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılEski hesabımı buldum 😃 nurdan konuşalım zaten o hesaba bir şey oldu kimseye yazamiyorum ve bence artık özele geçelim sıkıntı çıkıyor böyle
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHey orada mısın sana anlatacağım bir şey oldu 🙂
Gizli Üye(25-29)1 yılYazamıyorum bir kaç gündür kusura bakma çok olay oldu 😔
0166 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSiteyi bıraktınmı yoksa ben yokken
Cevap sahibi1 yıl😂😂
Cevap sahibi1 yılAhhh şekerim nerelerdesin sen
Cevap sahibi1 yılSiteye girmiyormusun yoksa artık 😔
- 1 yıl
Özledin mi yoksa😏
- 1 yıl
Bildirim gelmedi, normalde günde bir kere girip çıkıyorum da şimdi denk geldim:)
- 1 yıl
Neler oldu?
Cevap sahibi1 yılÇok özledim senii
Cevap sahibi1 yılGittin sandım korktum biraz
Cevap sahibi1 yılMehmetle ayrılıyoruz galiba
- 1 yıl
Yuh ne oldu ki?
Cevap sahibi1 yılBabamın yanında bana tokat attı babamda evden kovdu onu o şu an Diyarbakır'da ben Aydindayim babam boşan ben seni o adamın yanına göndermem diyor
Cevap sahibi1 yılTabi böyle anlattığına bakma her gün arıyor gelip alacağım seni diyor ama ben gitmeye korkuyorum ya devamı gelirse bu tokatin
- 1 yıl
Sana demiştim ama şiddet konusunu:/ şiddet kontrolü olmadığını psikolojik destek almasi gerektiğini. Hani şu an gitmen hiç iyi olmaz. Konuşmak telefonda da olur. Çünkü şu ana kadar sana karşı yöneltmedigi öfkesini de yöneltmiş oldu sonunda
Cevap sahibi1 yılHer gün ağlıyorum ama o asla böyle bir şey yapmazdı çok özlüyorum ama korkuyorum da her gece arıyor beni ama açmıyorum
Cevap sahibi1 yılMesaj yazıyor sen benim karımsin konuşup hallederiz gel diyor gelip seni alayım filan yazıyor
- 1 yıl
Bu dediğim gibi o öfke sorunlarında artık son nokta. Bugüne kadar pek çok öfke sorununu gösteren olay vardı ama bu hani cidden son nokta. Ozlesen de bir süre böyle uzak durmak en doğrusu
- 1 yıl
Tamam telefondan konuşulabilir, ama şu duygu durumu içindeyken bir süre uzak durmak sağlıklı kararlar için en doğrusu
Cevap sahibi1 yılOna sadece bu durumda böyle kalmamız daha doğru yazdım 1 haftadır sesini hiç duymadım kafayı siyiracagim artık
Cevap sahibi1 yılBugün yine arayacaktır açayım mı telefonunu
- 1 yıl
Sen ne durumdasin şu an ruh hali olarak? Konuşabilecek bir durumda misin?
Cevap sahibi1 yılDeğilim yüzüm gözüm ağlamaktan şiş herhangi biriyle konuşurken bile sesim titriyor onunla konuşmayı deneyemem bile çok öfkeliyim ona şu an çok özledim diyorum ama aradığı zaman yüzüne kapatıyorum bir kere açıp konuşmayı denedim ama olmadı boğazım düğümleniyor kelime çıkmıyor ağzımdan
- 1 yıl
O zaman bugün de zamanı değil, önce kendini toparlamalisin.
Cevap sahibi1 yılYa bir şey yaparsa kendine manyagin teki o
- 1 yıl
Açıkçası şu an önemli olan sensin, çünkü şiddet uygulanan sensin, evlilikten sonra değişen o
Cevap sahibi1 yılşu an her şeyden çok sevdiğim önemsediğim adamdan korkuyorum ben onunla evde tek kalacak cesarette değilim şuanda. Babam ile annem olmasa elinde kalacaktım ama bir tokatla kurtuldum
- 1 yıl
Ne hale getirmiş seni böyle ya:/ kesinlikle dediğim gibi bir süre burada kal zaten o şehirde keyfin de o kadar iyi değildi. Burası senin kendi şehrin kafanı toparla burada sen tamam mı
Cevap sahibi1 yılNe hale geldim bilmiyorum ama Diyarbakır'a adım atmak istemiyorum midem bulanıyor orayı düşününce
- 1 yıl
Zaten sevmiyordun bu olay her şeyi taşırdı oraya dair artık
Cevap sahibi1 yılEğer barışirsak ilk şartım Diyarbakır'da yasamamak olur herhalde nefret ediyorum ordan
- 1 yıl
Yani pek çok sorunun kaynağı orası da olabilir. Anlaşamadığın ailesi de dahil. Ama şu an önceliğin kendini toparlamak olsun.
Cevap sahibi1 yılToparlamaya çalışacağım annesi ömrümü yedi bitirdi zaten
- 1 yıl
Onları düşünme şimdi:) bulunduğun yerin keyfini çıkar, kafanı dağıt biraz.
Cevap sahibi1 yılNasıl yapacağım bilmiyorum ki Ablam geldi arkadaşlarım geldi ama kimseyle konuşmak istemiyorum benim için bir haftadır burdalar onlar şu an içerde ben odamdayim onlarada ayıp oluyor ama istemiyorum hiç bir şey yapmak sadece uyumak istiyorum
- 1 yıl
Öncelikle sadece uyumak olmaz. Bir üstünü giyin, onlar olmasa bile tek başına dışarı çık yürüyüş yap, temiz hava al. Sonra yine eve geldiğinde odana geç, uzan dinlen:)
Cevap sahibi1 yılSahile gideceğim biraz tek kalayım ama arkadaşlarım beni tek bırakmıyor sürekli yanıma gelip konuşmaya beni normalleştirmeye çalışıyorlar ama ben daha çok geriliyorum farkında değiller
- 1 yıl
O zaman açık bir dille beraber gidelim ama sahile indiğimizde beni tek bırakın, biraz nefes almak istiyorum diyebilirsin. Hem tek bırakmamış olurlar hem de onlardan biraz uzakta kafani dinleyebilirsin.
Cevap sahibi1 yılSana çok teşekkür ederim iyi ki varsın senide çok özlemiştim zaten iyi oldu bu konuşma ben hazirlnayim o zaman 🙂
Cevap sahibi1 yılTabi tek birakirlarsa beni önce bir konuşmam lazım
- 1 yıl
Ne demek, ben yazacaktım da yine de bekledim, yoksa aklimdaydin merak etme:)
- 1 yıl
Konuş dediğim gibi yazarlarsa çık dışarı bir kendine gel:)
Cevap sahibi1 yılZaten şu an yazliktayiz babam oraya git kafa dinle dedi ben Ablam birde 3 arkadaşım kalıyoruz şimdi hazırlanıp bahçeye geçip söz alacağım beni rahatsız etmemeeleri için belki Mehmet'i ararım
- 1 yıl
Aramama konusunu da konuşmuştuk:) dışarı çıkıp sadece kafa dinleyeceksin:)
Cevap sahibi1 yılArayıp ağzıma ne gelirse söyleyip içimi dökmek istiyorum
- 1 yıl
Şu an değil, birkaç gün sonra belki bunu yaparsin ama şu an değil
- 1 yıl
Günaydın:)
Cevap sahibi1 yılGünaydın
- 1 yıl
Nasılsın
Cevap sahibi1 yılDaha iyiyim
Cevap sahibi1 yılSen nasılsın canım
- 1 yıl
Ben de iyiyim:) özlemişim seninle konuşmayı
Cevap sahibi1 yılBende özledim ama kafam yerinde değildi diye yazamadım sana
- 1 yıl
Sorun değil:)
Cevap sahibi1 yılBiliyorum sorun etmeyeceğini ama yinede anlatmak istedim
- 1 yıl
Seninle konuştuğumuz bu alan, senin özgürlük ve huzur alanın, o yüzden burada sakinleş ve gevşe sadece:)
Cevap sahibi1 yılOnun dışında herşeyi konuşabiliriz
- 1 yıl
Ne kadar güçlü, etkileyici bir kadın olduğunuzu konuşabilir miyiz😏 ( biraz uğraşarak güldürmek lazım hanımefendiyi:d)
Cevap sahibi1 yılAhahahahah ne kadarda güçlüyüm ama tokat attığında hiç bir şey yapamayacak kadar güçlüyüm hemde
- 1 yıl
Sevdiğin birinden bunu beklemedigin için şokunu yaşadın sadece:) asıl güçlü kadın şimdi ortaya çıkıyor:)
Cevap sahibi1 yılElime geçsin gebertecrgim onu
- 1 yıl
Bak ortaya çıkıyor işte:d
Cevap sahibi1 yılDün aradım Mehmet'i annesi açtı gelmiş oğlumu arama bir tokat attıysa ne oldu sen karısısin istediğini yapar dedi cinnet geçirdim telefonda
- 1 yıl
Yoo güzel işte, bu tavır karşısında bir süre daha konuşulmamaya hak kazanmış oldu bence:) yaptığı hatalı davranış karşısında ailesi hala böyleyse, bir süre daha konuşulmamalı
Cevap sahibi1 yılMehmette annesine bağırdı çağırdı ilk defa annesine bu kadar kötü davrandığını gördüm Mehmet hatasını anlamış ama ailesi öyle değil
- 1 yıl
Bu hatasını anladığını göstermez yine de:) çünkü yine bir öfke kontrolü sorunu yaşadığı anı olabilir, senin kendi şehrinde olmanın verdiği o duygu durumu etkisi yaptırıyor olabilir. Oraya gittiğinde yine öncesine dönebilir
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum artık neyse ama annesiyle konuştum Mehmetle hala konuşmadım sonra telefonu annesinden aldı ama suratına kapattım hak ediyor bence bu tavirlarimi yoksa daha sert mi olmalıyım
- 1 yıl
Şu an bu ton iyi. Onun tavırlarına, söylemlerine göre daha sert ya da bu tonda kalabilirsin.
Cevap sahibi1 yılYok yetmez daha çok ağzına s*cmak istiyorum
- 1 yıl
Ahaha tamam bu konuda bir şey demiyorum, içini soğutacak şeyleri yap:)
Cevap sahibi1 yılTamamdır onay aldığına göre yapabilirim 🙂
Cevap sahibi1 yılAldığıma*
- 1 yıl
Yap yap:) bu süreçte sizi daha az gıcık edeceğim ben de:d
Cevap sahibi1 yılBari sen eskisi gibi davran bana
- 1 yıl
Ben öyle davranıyorum zaten:) bu hanımefendiyle uğraşmak benim için keyif ehehe
Cevap sahibi1 yılYaaa bak sen öylemiymis
- 1 yıl
Öyleymiş hanımefendi, ah tabiki sadece hanımefendi değil yaramaz bir hanımefendi 😏 ayrıca sinirleriniz hep sizi böyle sert hale getirmiş, gevşetmek için bir masaj yapılması lazım 😌:d
Cevap sahibi1 yılKim yapacak bana
- 1 yıl
Elbette bir sanatçı...
Cevap sahibi1 yılKeşke yanımda olsaydın o zaman 🙂
- 1 yıl
Ehehe yanında olsam zaten evde tutmazdim seni ki, masajı sonraya bırakırdım😅
Cevap sahibi1 yılNeler yapardık ki 😃
- 1 yıl
Önce bir sahilde yürüyüş, yürüyüş önemli:d sonra kitapçılara giderdik, bir sanatçının yanındasın çünkü 😌 sonra bir sinema elbette, biraz kafa dağıtmış eglenmis oluruz. Sonra iseee...
Cevap sahibi1 yılSeninle kitapçıya gitmek isterdim gerçekten 😃
Cevap sahibi1 yılBana bir kaç hikaye gönder okumak istiyorum canım sıkılıyor
- 1 yıl
Ahaha siz kitaplara bakardiniz ben sizi izlerdim hanımefendi😏:d
- 1 yıl
En son senin hikayeni yazmak üzere konuşuyorduk aslında...:)
Cevap sahibi1 yılAaa evett hala çok heyecanlıyım 🤭
- 1 yıl
Konuşmanın kesildiği zaman yazma konusunu beklemeye almıştım yeniden başlayabilirim yazmaya:)
Cevap sahibi1 yılBence hemen baslamalisin 😃
- 1 yıl
Ahaha peki hikâye karakterleri hala aynı mı kalsın 🤔:d
Cevap sahibi1 yılKalsın bence kimseyi hayatımdan sildigim yok sadece biraz kızdım o yüzde kalsın
- 1 yıl
Hikâyede tek kalman daha iyi olabilir belki:)
Cevap sahibi1 yılHaklısın tek kalayım o zaman 🙂
- 1 yıl
Hikâyene dair yazmaya başlamadan önce aklımda nedense bir karavan ekleme düşüncesi oluştu:d
Cevap sahibi1 yılSen bilirsin herşeyi sana bırakıyorum
- 1 yıl
Kendini bir sanatçının ellerine bırakıyorsun demek... Tehlikeli:d
Cevap sahibi1 yılSanatçının yaratacağı eseri merak ediyorum o yüzden müdahale yok 😊
- 1 yıl
Hoşuna gideceğinden şüphem yok:) seni gezintiye çıkaracağım...
Cevap sahibi1 yılÇıkalım öyleyse 😊
- 1 yıl
Tamam:) sadece hikâye başlangıcını düşünüyorum, hikâye yazarken en zorlandığım kısım başlangıç kısmı oluyor hep:d
Cevap sahibi1 yılHikayeden biraz bahset bari belki benim aklıma gelir
Cevap sahibi1 yılBana yazdığın bir kaç hikayeyi gönder bunalıyorum evde okurum arada
- 1 yıl
Benim nickimi gördüğün şeylere bak, hikâye ise onları okursun, bloglardan daha fazlası burada vardı çünkü:)
Cevap sahibi1 yılTamamdır çook teşekkür ederim 😊
- 1 yıl
Ne demek efenim:)
Cevap sahibi1 yılAttığın hikayeyi okuyucagim şimdi sonra konuşuruz 😊
- 1 yıl
Attığım hikâye değil, o başlığın altında farklı farklı hikayelerim var😅ama başlangıç ve bitişleri anlarsın diye düşünüyorum:)
Cevap sahibi1 yılFark ettim öyle olduğunu okudum zaten dediğin gibi
Cevap sahibi1 yılKarışıktı ama çözdüm nasıl olduğunu 😂
- 1 yıl
O zaman koca bir aferin diyoruz 😅
Cevap sahibi1 yılSen beni çok hafife alıyorsun bununda anlarım herhalde 🙄
- 1 yıl
Yok hafife almıyorum ne zaman öyle yapsam tersinj gösteriyorsun 😅
Cevap sahibi1 yılGelip döverim seni o zaman görürsün gıcıklık yapmayı 😅
- 1 yıl
Ahaha uuu sertlik sevdiğini unutmadım 😏😅 ama dovemezsin...
Cevap sahibi1 yılŞiddeti sevmem zaten 😊 ama sana yaparim 🤭
- 1 yıl
Sevmediğin şeyi bana neden yapıyorsun, sadist tarafını sanatçı üzerinde deniyor galiba 🤔🤔':d
Cevap sahibi1 yılGaliba sadece bana yapılınca sevmiyorum ama sana yapasim var 😅
- 1 yıl
Ne yapmak istiyorsun peki?:d ( hikâyede ilham kaynağı olabilir söyleyeceklerin:d)
Cevap sahibi1 yılKulaklarını çekmek istiyorum daha fazlası çok kötü kıyamam sana dayanamam acı cekmene 🙂
- 1 yıl
O hanımefendiyi kışkırtmak gerek... Ben de saçını çekerim 😏 hadi bakalım:d
Cevap sahibi1 yılYolların seni haa her gün saçlarıma ne kadar bakım yapıyorum haberin var mı senin kafani kirdirtma bana
Cevap sahibi1 yılYolarim*
- 1 yıl
İşte bu, içindeki canavarı çıkardim😌
Cevap sahibi1 yılYok canım hâlâ yerinde 🙂
- 1 yıl
O zaman saçlarını...:d
Cevap sahibi1 yılBende kolunu ısırırım yeterli saçlarıma dokunma 😅
- 1 yıl
Bak bak içindeki vahşi ortaya çıkıyor işte 😅
Cevap sahibi1 yılHayır hala tutuyorum 😂 sana tekme tokat girismedigim sürece sakinimdir yani sakinim hâlâ 😅
- 1 yıl
Öyle giriştiğin anlarda da sakinleştiririm😌
Cevap sahibi1 yılNasıl sakinlestirecekmissin bakayım 😄
- 1 yıl
Özel teknikler, sanatçı sırları 😌
Cevap sahibi1 yılÖğrenmek istiyorummm ama 😉
- 1 yıl
Önce arkana geçilir eller bilekten kavranır ve geriye tutulur sonra da kulağa eğilerek, sakinleş yoksa hikâyeyi yazmayı bırakırım denilir😌
Cevap sahibi1 yılO anda bir tekme yiyebilirsin ama eğer çok sinirliysem 😅 ama sana tekme atarmiyim asla
- 1 yıl
Ahaha bu şakasınaydı😅 böyle sakinleştirmek olmaz, daha çok kışkırtır seni zaten:d
Cevap sahibi1 yılÖyle kulağıma eğilip fisildarsan pek iyi şeyler olmaz zaten 🙂
- 1 yıl
Neden🤔🤔
Cevap sahibi1 yılo pislik dışında kimseyle bu kadar yakın olmak istemem
- 1 yıl
Pek iyi olmaz denilen şeyler neler peki 🤔🤔
Cevap sahibi1 yılboş ver 😊
- 1 yıl
Bu cevabı yazarken suratınızda " seni sanatçı, ne öğrenmek istiyorsun he" diyen gülüşün olduğunu fark etmediğimi sanmayın😏:d
Cevap sahibi1 yılYok canım ne alakasi var kafanda kurma 😅
- 1 yıl
Hiç de bile, yakalandıniz...😅
Cevap sahibi1 yılHayır bence konuyu kapatalım 😅
- 1 yıl
Yoksa dövecek misiniz😏:d
Cevap sahibi1 yılHayır tabiki sana kıyamam hayatım korkma canavar değilim ben 😊
- 1 yıl
Yalnız bu kadar şefkatle yaklaşman da bir o kadar korkutuyor...:d
Cevap sahibi1 yılSeni zehirliyecegimi filan düşünmüyorsun değilmi 😂
- 1 yıl
Ama bak şimdi femme Fatale karakterin özelliklerini taşıyorsun ama😅 cazibe var, çekicilik var, kimya mühendisliğinden dolayı bak zehir vs de hani kimyasallara uzak da değilsin, böyle şefkatle yaklaşman da planının bir parçası gibi🤔🤔🤔:d
Cevap sahibi1 yılSeni parçalarına ayırıp kimyasalla buharlaştıra bilirim ama yapmayacağım sakinnn 😅
- 1 yıl
Ohooo tehdit de başladı bak...😅
Cevap sahibi1 yılSen beni canavarlasmaya zorluyorsun 🙄
- 1 yıl
Ne kadar zorlasam da canavar tarafın bana bir şey yapmıyor ama:)
Cevap sahibi1 yılElim kolum bağlı kalkıp İstanbul'a mı geleyim 😅
- 1 yıl
İstanbul'a gelirsen, elin kolun bağlı, gözlerini de kapadık mı, tamam bak güzel bir sahne olur bundan😅
Cevap sahibi1 yılHahahah ama sen yine başladın bak pislik
- 1 yıl
İlham perim ilhamı verdi ama😌:d
Cevap sahibi1 yılİyi bir şey yapmışım o zaman 🙂
- 1 yıl
Hem pislik yapmıyorum yani, eğlenceli bir sahne söyledim 😌
Cevap sahibi1 yılSanatcimiz nasıl isterse 🙂
- 1 yıl
Peki bu sahnenin açık bir alanda mi, kapalı bir alanda mi olmasını isterdiniz?:)
Cevap sahibi1 yılKapalı alanda olsun çünkü sonu farklı bitsin isterim 🤭
- 1 yıl
Açık alanda da öyle bitebilir:) ona uygun bir açık alanda yani..
Cevap sahibi1 yılBu farklı olabilir aslında düşünulebilir sevdim bu fikri
- 1 yıl
Sizi heyecanlandırmak hoşuma gider😌
- Diziler & Filmler konusunda 307 cevap paylaştı.
1 yılHiç sevmem bu herifi ben ve iyi film cekmiyir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tinto Brass filmleri deyince aklıma ilk gelen şey cesur anlatımları! Yani, sen de biliyorsun, adamın tarzı biraz provokatif ve sınırları zorluyor 😂. Görsel estetik kullanımı, çarpıcı ve sansasyonel sahnelerle birleşince gerçekten akılda kalıcı bir seyir deneyimi sunuyor.
Ayrıca, filmlerinde kadın karakterlerin oldukça güçlü ve baskın olduğunu fark etmişsindir. Bu da bana kalırsa filmlerinin en çarpıcı yanlarından biri.
Ama hadi kabul edelim, bu filmler her zaman herkesin hoşlanacağı türden değil. Bazılarımız için fazlasıyla yoğun ve edepsiz olabilir 😂. Tabii ki senin tarzın ne, onu bilmem ama benim favori filmlerim daha ziyade Harry Potter serisi tarzında, bakalım belki bir gün sana da öneririm 😆. KızlarSoruyor'da ne zaman bu tarz bir soru görsem, hemen içimdeki sinemasever çıkıyor ortaya, ne yapayım! 🍿📽️