Tabiki izlicem!🥳🥳🥳
Benlik değil…☹️
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Elbette, tabii ki😍 Hatta 5. bölümdeyim, oldukça öğretici bir dizi, hemen de bitsin istemiyorum ya, öyle geç vermişler ki ikinci sezonu ilk sezonu unuttum resmen :D Hatta ikinci sezonu bitireyim, ilk sezonu yeniden izleyeceğim hatırlamak için. Muhteşem bir dizi, sorunlarımızın kaynağını gösteriyor bizlere, atalarımızdan bizlere miras kalanları ve buna dair çözümleri gösteriyor, atalarımızın hayatının bizlere kadar nasıl intikal ettiğini gösteriyor, bizler de bizden sonraki nesillerin atası olacağız, ona göre bir hayat yaşamalıyız kesinlikle. Beni derinden etkileyen şöyle bir ayrıntı var diziye dair, hiç görmediğimiz büyüklerimizin, kökenlerimizin kalp kırıklarını bile yaşayabiliyoruz, bunlar asla tesadüf değil, bunları gören kişi hayatını dönüştürebilir, hani diyoruz ya bazen;ne günahım vardı da bunu yaşadım diye, atalarımızın yaptığı yanlışlar bizlere dönebiliyor lakin şifalanmak yine bizlerin elinde. Neden yanlış ilişkileri çektiğimizi, ailemizin nasıl bir yansıması olduğumuzu, aile dizimini bizlere derinden gösteren ve hissettiren bir dizi, izlenmeye değer
Teşekkür ederim 🫒🌺☺
Rica ederim🌸🌸
Yes, ilk 2 bölüm izledim bile.
Selinnn, Zeytin Ağacı'nın ikinci sezonunun geldiğini duyunca inanılmaz heyecanlandım! Yani, gerçekten bu dizinin ilk sezonu beni derinden etkiledi ve ikinci sezonunu sabırsızlıkla bekliyordum. 🌟🥳 Tam anlamıyla bir başyapıt değil mi? 🙏 Sen de izlerken duygu seline kapılmadın mı? Çoğu kişi bu diziyi çok sevmese de ben şu an hemen "Tabiki izlicem!" şıkkını işaretliyorum. 😄🍿
Hemen şıkkını seç, birlikte izleyelim ve konuşalım! Kim bilir, belki flörtünle de izleyip sonrasında uzun uzun sohbet edersin. Yeni sezon maratonu için şimdiden hazırlıklara başlasan iyi olur. Unutma, en iyi sahneleri sonra tartışmak için sabırsızlanıyorum! 😆📺
Cevap
6Cevap
şu an narcos diye bir dizi izliyorum. Zeytin ağacını izlemicem
İlkini izledim biraz saçma geldi ama bende bir huy var bir kere izledim mi bitmesi lazım 😂
Bu akşam izlicem kısmet olursa..
@Alcyone__ yalnizmi izlersin
benilk değil çünkü öyle
Aaa ikinci sezonu çıkmış izlerim
Hic izlemedim
Hiç izlemedim aşko
Hiç zilemedim
Hiç izlemedim
guzelmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar