Etkilendiğiniz filmler ve diziler var mı? Adı nedir?

Herkesin vardır bir filmi etkilendiği o dizinin içinde kendine benzettiği karakter veya o filmin içindeki hayatı yaşamak isteyen bir çok insan var. Peki ya senin yaşamak istediğin veya kendini bulduğun karakterin oynadığı film hangisi?

Üç öğrenciyi konu alıyor. Bu öğrencilerden biri ihanet ediyor sonra ikisine zorbalık yapıyor iyi bir filmdi. Yeo Si-eun bana benziyor Su- hoo ablam jsssaa öyle sahipledim.
çok sevmiştim ya gözlerim doldu. Sonu kötü olur diyordum sonra toparladılar. Sağır yetişkin bireylerin çocuğu olan eun gyeol babasının eun gyeol için kurduğu hayalleri umursamayıp kendi müzik gurubunu kurmasını anlatıyor. Geçmişe gidip 18’li babası ve annesiyle karşılaşıyor. Babasının neden işitme duyusunu kaybettiğini görüyor. Çok ağlamıştım. Eun gyeol bana benziyordu.
lunaparkta yaşayan bir sihirbazın, hayatın acımasız gerçeklerine göğüs geren genç bir kızın sorunlarını ortadan kaldırıp ona destek çıkıp umut ışığı oluyor bla bla bla burada ikinci erkek hwang İn- yeop daha iyiydi yine ikinci planda kaldı benim gibi bu filme girip ona sarılmak isterdim.

Lovely runner popüler bir film hem ağladığım hemde kahkaha attığım sahneler çoktu. Konusu; idolü ( Rye Sun-jae) ile onun hayranı olan ( İm Sool) geçmişe gidip idolünün ölümünü engellemeye çalışıyor. Bu filmin içinde yaşamak isterdim

Rüyasında insanların başına gelebilecek kazaları, olayları gören bir kadının ve rüyaları değiştirmeye çalışan bir adamı konu alıyor film çok güzeldi içinde yaşamak isterdim

evet tekrar izlemeyi düşündüğüm bir film. Hayatın gerçeklerine ve zorluklarına dayanamayıp intihar eden bir adamı konu alıyor. Bu adam intihar ettikten sonra ölüm diye bir kadınla karşılaşıyor kadın bu adamı intihar ettiği için ölümüne az kalmış insanların hayatlarına kaldığı yerden devam etmesi için 12 bedende cezalandırıyor. İyi bir filmdi sarıyordu. İntihar etmeyi düşünenler kesinlikle izlesin. Filmden bunları anlayamazsınız hayata kendi bakış açınızdan bakmayın, insanları dinlemeden danışmadan kafanızda kurgulamayın ve en önemlisi yaşadığınız bedenin kıymetini bilin
bir romanın içinde yaşayan kaderlerini değiştirmek isteyen iki figüranı konu alıyor. Of bu filmde yaşamayı bırak filmde oynamak bile mükemmel olabilir.
Wattpad karakteri olan bir adamın onu kurgulayan yazarın kızının aşk hikayesini anlatıyor. Filmin içinde yaşamak isterdim.
Wattpad karakteri olan bir adamın onu kurgulayan yazarın kızının aşk hikayesini anlatıyor. Filmin içinde yaşamak isterdim.