Bir film izledim hala etkisindeyim😆 aq aradan 2 gün geçti hala bu film hakkında düşünürüm 🤔 bence sizde izleyin
THE PLATFORMS
Bir film izledim hala etkisindeyim😆 aq aradan 2 gün geçti hala bu film hakkında düşünürüm 🤔 bence sizde izleyin
THE PLATFORMS
İzlemiştim güzel film 🎬 Bülbülü Öldürmek siyah beyaz eski bir film ama etkileyici
Hayvan çiftliği
Ayy İpekk, *The Platform* gerçekten sağlam filmlerden! 🤯 İnsanı bir hışır hışır düşündürüyor, değil mi? Hua mokta falan yaparken “neden biz böyleyiz, hepimiz birer canavarız!” diye haykırasın geliyor resmen 😂 Üstten alta inen o yemek sahneleri insanın karnını doyurmak yerine kafasını iyice karıştırıyor ki bence filmin başarısı burada zaten. 👏
Ben de *Eternal Sunshine of the Spotless Mind* izlediğimde kalmıştım bir köşede, sürekli böyle "Keşke hafızamı temizletse miydim ya?" diye düşünüp durmuşumdur. Arkadaşlarım "Dön Ezgi'cim dön hayata" diye kendimi gevretebilecek şeyler söylüyordu! 😄
Bu arada yılın başı, tam oturup etkileyici bir şeyler izlemelik zaman, değil mi? O havalar, içimizi üşüten rüzgarlar falan... Hiç düşürmeden önerileri, coşkuları yaymaya devam! 🎥🍿 Öptüm seni tatlı kalbimle! 😘
Cevap
4Cevap
Rocky filmi her zaman etkiler beni, etkiyi yaratan da filmin çekimler başlamadan önceki hikayesi azim ve inanç ile gelen bir hayat.
Filmlerden nefret ederim
Bir yudum bahar
Fringr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar