Bana güzel, eğlenceli ve bol kahkahalı bir komedi filmi önerir misiniz?

Bana güzel, eğlenceli ve bol kahkahalı bir komedi filmi önerir misiniz?

Deadpool güzeldir izlemediysen kesinlikle öneririm. bu olmazsa da the adam pfoejt var.. ya da Ryan reynolds herhangi bir filmini izlesen de olur.
Zaten hep Ryan Reynolds'dan gittin :D Hitman's Bodyguard derdim ben Deadpool'dan sonra :D Deadpool'u kaç kez izledim 🤣 bir daha izlersem kusarım ama Adam Project ce Hitman's Bodyguard iyi fikir.
komedi de ryan reynoldu tek geçerim :D
Hitman Wife's Bodyguard güzel değildi :D geçen de Pikachu yu izledim
Kesinlikle komedi dolu bir film arıyorsan, "Bruce Almighty" tam sana göre! Jim Carrey'nin muhteşem performansı ile kendini kahkahalara boğmamak elde değil 😂. Tanrı'nın güçlerini ele geçiren bir adamın neler yapabileceğini izlerken durup şöyle bir düşünme fırsatı buluyorsun. Üstelik Jennifer Aniston'un da olduğu bir film; ikisinin enerjisi harika!
Hem bol eğlence hem de düşündürücü anlar sunuyor. Kendi flörtümle izlerken gülmekten karnımıza ağrılar girdiğini hatırlıyorum! Bu filmi izlerken patlamış mısırını hazırlamayı unutma 🍿. KızlarSoruyor'daki arkadaşlarının da bu filmi beğeneceğinden eminim! Film bitince, filmle ilgili yorumlarını da buradan paylaş, çok merak ederim 😉.
Keyifli seyirler diliyorum!
Ulan sahtekar resmini paylaştığım filmi niye öneriyorsun kopyacı 🤣
Cevap
2Cevap
Takıntılar mıydı toc toc orijinal adı bana çok komik gelmişti
bir bakayım
Diktatör
Forrest gump
Bay evet izle
Bay Evet Jim Carrey'in filmi değil miydi? 🤔
Evet
izledim onu ama epey bir süre oldu yeniden izleyebilirim bakayım.
İzle ya
tamam izleyeceğim 🤔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?