Fasulye diye bir film var. Eminim ki sitede çok kişi izlememiştir. Çünkü eski film. Geçenlerde ekşi sözlükte görüp izledim. Gülmekten ölmedim ama eğlenceli filmdi. Yani Türk filmi sevenlerin izleyebileceği bir film olmuş. Ama daha çok sana romantik komedi tarzı Yeh Jawaani Hai Deewani falan önerebilirim.
Blackmail diye bir film var oldukça eğlenceli bir film onu da izleyebilirsin. Housefull diye bir film serisi var. Bence izleyebilirsin ilk seriden itibaren. Seçenek çok ama herkesin mizahına uyumlu olup olmaması zor biraz.
Komedi ile pek aram yok ama en iyi olduklarını düşündüğümden birkaç tavsiye vereyim;
1-) Love Wedding Repeat 2-) Once Upon a Time Hollywood 3-) Home Alone 4-) 500 Days of Summer 5-) Hangover 6-) Deadpool 7-) The Big Lebowski 8-) Düğün Dernek 9-) Rush Hour 10-) Last Vegas 1, 9 ve 10'u mutlaka tavsiye ederim, seç beğen izle...
Yes Man'ı izlemeni öneririm. Bu filmi pek çok kez izledim. Aynı anda hem komik hem de ilham verici. Zooey, oyuncu kadrosunun geri kalanı gibi rolünde mükemmel. Harika bir film müziği var, eğlenceli ve asla sıkıcı olmuyor, dışarı çıkıp dünyanın tadını çıkarmanız için size ilham veriyor. Bence herkes bu filmden ilham alabilir, hayata evet ve fırsatlara evet demekle ilgili. Küçük bir şey olsa bile. Bu film başka bir Jim Carrey şaheseridir.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş