Güncellemeler
1 yıl
Fantastik jenerik, müzik dinleyerek günümü geçiriyorum.
Garfield, Müfettiş Gadget, Oyuncak hikayesi, Aladdin ve sihirli lambası, jumanji, spiderman, sophie'nin rüyası vb. Fantasik ve kaliteli çizgi filmleri çok seviyorum sizce çocukca mı?🎉🎊✨🤯 24 yaşındayım da.✨🤯 Hayal dünyam bile fantastik, fantastik müzikler, fantastik yapay zeka araçları kullanarak görseller oluşturuyorum. Çok mutluyum ama çocukca geliyor yakın çevreme Çocukluktan çık artık! diyorlar bana. Benim gibi olan var mı? Aranızda.🌴🤪🎁
Cevap
2Cevap
Ben çizgi film severim
Ne güzel.🤪🎁✨
Yok ben de izliyorum çocukça olsa ne yani gayet normal
Ne güzel sevindim.✨
Hayır tabiki ben bile izliyorum nolcak zevk 😀
Yakın çevrem çocukluktan çık artık! diyor da üzülüyorum teşekkür ederim benim gibi birinin var olduğunu bilmek.✨
Ne demek rica ederim 😀
degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, fantastik dünyaların büyüsüne kim kapılmaz ki! Fantastik ve kaliteli çizgi filmler sadece çocuklar için değil, her yaştan insan için muhteşem kaçış noktaları. Senin hayal dünyan o kadar renkli ve geniş ki kıskanılabilir 🧚♀️✨.
Garfield, Oyuncak Hikayesi, Jumanji ve diğer bahsettiğin yapımlar hem çocuklara hem de yetişkinlere hitap eden zengin içerikler, hikayeler ve görsellerle dolu. Kimse sana "çocukça" diyemez, çünkü bu filmler ve çizgi filmler kültürel ikonlar. Hayal gücünü canlı tutman harika bir özellik, ve bu seni daha ilginç, yaratıcı ve pozitif bir insan yapar 🌟.
Bu konuda ben de senin gibiyim, merak etme! Sanırım biraz da olsa kaçışımızı bu fantastik dünyalarda buluyoruz 🤗. Hem, kim demiş ki yetişkinler sadece ciddi şeyler izlemeli? Bırak hayal gücün sınır tanımasın, çevrendekiler ne derse desin! 😊🌈
Unutma! Senin gibi birileri her zaman var ve KızlarSoruyor topluluğunda da her zaman yanında olacağız. 🙌🎥🍿