Aslında cocuklukla alakası yoktur ama şimdi düşün !!! şimdi biz kücüklükte yaptıgımız şeyleri büyüyünce bidaha yapmayız çok gereksiz ve boş işler gibi gelir kücüklügümüzde halbuki bunda egleniriz şimdi 3-4 yaşındaki cocuk eglenirken 20 yaşındaki adam cizgifilmden aynı keyif almaz herşeyin bir kısıtlaması var cizgi film cocukluk şeyimi hayır ama öyle düşünüyo cizgi film izliyen gençlere cocukmusun sen diyo diye cevaplar geliyor :) Ama banada bu şaçma geliyo şimdi 5 yaşındaki cocukla 17-18 yaşındaki genç aynı mı hayır 5 yaşındaki cocugun tavırları farklı 17-18 yaşındakininde tavırları farklı ama bende cizgi film seyretmiyenlerdenim eskiden izledimmi tabiki izledim hatta ben 13-14 yaşımdayken bile seyrediyodum :) benim cocuklugumda casper filan vardı :D
Benim için çizgi film yerini animasyon filmlerine bıraktı. Gayet keyifli ve bir çok animasyon filmi çocuklara çok özel ve güzel mesajlar veriyor. Ben de kendimce bir şeyler alıyorum ^^ Çok keyifli oluyor.
Ne olakası var olgunluk demek ahlaksızlık yapmak demek değil. Bilakis ben de izlemeyi severim ama zamanım yok pek izleyemiyorum. İZleyenlerede çocukluk demem keşke çocuklar kadar masum kalabilseydik
En İyi Cevaplar