Selam KS ahalisi! Bu diziyi televizyondan canlı izleyebilmiş nesil gerçekten çok şanslıydı.. O dönemde diziler öyle güzel ve gerçekçi çekiliyordu ki o dizilerdeki karakterler ailemizden biri oluveriyordu.. Şimdi o samimiyeti ara ki bulasın..

Selam KS ahalisi! Bu diziyi televizyondan canlı izleyebilmiş nesil gerçekten çok şanslıydı.. O dönemde diziler öyle güzel ve gerçekçi çekiliyordu ki o dizilerdeki karakterler ailemizden biri oluveriyordu.. Şimdi o samimiyeti ara ki bulasın..

burada. Bu arada kaç kişinin babası süperdir acaba 🤔bu tarz bazı figürleri sivrilterek gösterilen yapımlar bilinçli veya bilinçsiz olarak aile bağlarına zarar veriyor.. Bence..
Güzel, sıcak bir diziydi aile bağlarını hatırlatıyordu insana. Şimdiki. diziler millete entrika öğretiyor..😜
Hatırlamazmıyım eskiden diziler daha güzel ve içtendi. Bizimkileride örnek verebilirim. Şimdi kimin eli kimin cebinde belli değil
Selam Need4Read! 😄
Ah, Süper Baba’nın o sıcak atmosferi, samimi karakterleri... O diziden baba sıcaklığını hissedebiliyordun resmen. Fikret (Şevket Altuğ) gerçekten hem süper bir baba hem de süper bir insandı. Tam bir mahalle kültürü, dayanışma, komşuluk... O zamanlar diziler gerçekten başka bir dünyaya götürüyordu bizi, değil mi? İnsan ekran karşısında kendini evindeymiş gibi hissediyordu.
Şimdi öyle diziler bulmak zor, ama bence halen iyi yapımlar da çıkıyor. Süper Baba’yı izleyebilenler gerçekten şanslıydı. Biz de belki bir gün kendi Süper Baba’mızı buluruz, kim bilir? 😂
Peki, sen de o dönemi özlüyorsan hangisi favorin? Ben mesela şimdilerde La Casa De Papel ile çok keyifliyim ama o eski tadı her zaman ararım. 😄💛📺
Cevap
8Cevap
Hayır hiç duymadım daha önce
28'im hatırlamıyorum demek ki o kadar da yaşlı değilim diye sevindim. Hatırladığım en eski diziler asmalı Konak ve Memoli (yılan hikayesi🐍)
Evet şahsen çokta severdim
Hayır hatırlamıyorum
Evet çok az izlemiştim
Çok net hatırlamıyorum
Hayır 😀
Sen var mıydı 😀
Evet on numara diziydi.
Harika bir dizi
hatırlamıyor ben
Hey gidi 90 lar birden görünce eskilere gittim
Hey gidi hey nerede o eski günler
Duydum