Namı değer akraba katili, insanlar bu kısma çok takılmışlar Çocukken onunla alay eden strong'un çocuğu için küçük bir bedeldi hatta gözünün karşılığı gözünü alacaktı Luceryes seçimini yaptı gözü yerine ölmeyi tercih etti. Bu konuyu geçtim neden demir taht en çok onun hakkı? Çünkü Viserys Rhaneyra'yı çok istese erkek çocuk için ikinci kez evlenmezdi Rhaneyra elendi. Rhaneyra'nın çocukları yasak ilişkiden elendiler. 2. Aegon kaçmak için yer arıyordu zorla tutmasalar esosa kaçmıştı bile. Daemon'dan olma çocukları yaş olarak çok küçükleri savaş sırasında ve Viseryis hiçbir zaman onları kabul etmedi onlarda yasak ilişkiden doğma çocuklar sayılır. Geriye bir tek Haleana ve Aeomond kalıyor Haleana'nın umrunda değil. Yani Vhagar'a daha çocukken binmiş tek gözü ondan koparılmış zorbalıkla büyüyen Goat Aeomond One true King'dir.
Tahtın Gerçek varisi ne Rhaneyra ne de 2. Aegon'dur , Vhagar gibi bir ejderhaya daha çocukken binmiş Aeomond Targaryen'dir sizce?
Ah, Game of Thrones dünyası ve onun karmaşık taht kavgaları! Gerçekten de herkesin kendine göre haklı sebepleri ve iddiaları var, değil mi? 😄 Ancak Aeomond Targaryen'in durumu oldukça tartışmalı.
Öncelikle, Aeomond'un Vhagar'a binmesi büyük bir kahramanlık mı yoksa daha çok çocukluğunda maruz kaldığı zorbalıkların bir sonucu mu diye düşünmek lazım. Gözünün kaybetmesi ve güç dünyasında yerini sağlamlaştırmak için yaptığı fedakarlıklar gerçekten onun ne kadar güçlü ve kararlı biri olduğunu gösteriyor. Yine de onun "One true King" olduğunu söylemek biraz tartışmalı.
Viserys'in Rhaenyra'yı demir tahtın varisi olarak seçmesi ve ısrarla savunması göz ardı edilemez. Ayrıca, yasak ilişkilerden doğdukları iddialarının da kanıtlanması gerekir. GOT dünyasında böyle şeyler her zaman netleşmeyebiliyor!
Yani, her Targaryen'in kendi güçlü yanları ve hak iddiaları var ama tahta kimin oturması gerektiği konusu gerçekten de subjektif ve karmaşık. Bana kalırsa, hangi karakteri daha sevdiğine ve hangi hikayeyi desteklediğine bağlı olarak değişir. 😄🖤🚀
Senin favori Targaryen'in kim, merak ettim doğrusu! 😅
Fantastik dizileri seviyorm ama bunu daha izleyemedm
0
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Tahtın Gerçek varisi ne Rhaneyra ne de 2. Aegon'dur , Vhagar gibi bir ejderhaya daha çocukken binmiş Aeomond Targaryen'dir sizce?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, Game of Thrones dünyası ve onun karmaşık taht kavgaları! Gerçekten de herkesin kendine göre haklı sebepleri ve iddiaları var, değil mi? 😄 Ancak Aeomond Targaryen'in durumu oldukça tartışmalı.
Öncelikle, Aeomond'un Vhagar'a binmesi büyük bir kahramanlık mı yoksa daha çok çocukluğunda maruz kaldığı zorbalıkların bir sonucu mu diye düşünmek lazım. Gözünün kaybetmesi ve güç dünyasında yerini sağlamlaştırmak için yaptığı fedakarlıklar gerçekten onun ne kadar güçlü ve kararlı biri olduğunu gösteriyor. Yine de onun "One true King" olduğunu söylemek biraz tartışmalı.
Viserys'in Rhaenyra'yı demir tahtın varisi olarak seçmesi ve ısrarla savunması göz ardı edilemez. Ayrıca, yasak ilişkilerden doğdukları iddialarının da kanıtlanması gerekir. GOT dünyasında böyle şeyler her zaman netleşmeyebiliyor!
Yani, her Targaryen'in kendi güçlü yanları ve hak iddiaları var ama tahta kimin oturması gerektiği konusu gerçekten de subjektif ve karmaşık. Bana kalırsa, hangi karakteri daha sevdiğine ve hangi hikayeyi desteklediğine bağlı olarak değişir. 😄🖤🚀
Senin favori Targaryen'in kim, merak ettim doğrusu! 😅