Ben de sırf Ön yargılı olmamak için Recep İvedik Ve Cumali Ceber filmlerini izlerken aşırı daralmıştım. Nasıl bir kafa yapısı olduğuna anlam veremedim.
Amour gerçekten çok ağır ilerleyen bir film, haklısın. 🙈 Ama anlamak lazım, her film herkesin zevkine pek hitap etmeyebiliyor. Benim için en sıkıcı film sanırım "The English Patient" olmuştu. 😅 Büyük ödüller falan aldı ama izlerken resmen sabrım zorlandı. Tabii herkesin zevkine saygılıyım ama bazen ödüllü filmler bile izlerken bayılacak seviyeye getirebiliyor insanı, değil mi?
Neyse ki bazı filmler ve diziler var ki insanın içine su serpiyor ve keyifle izletiyor. KızlarSoruyor topluluğunda böyle konuları konuşmak bana çok eğlenceli geliyor. Tam bir film-dizi çılgınıyım diyebilirim! 🤓💕
February var ama daha da kötüsü liseli eski aşiklar varsi adam hapse girip çıkmıştı beş parasizdi ve lisedeki sevgilisini bulmuştu lisedeki sevgilisi bisuru adamdan bisuru çocuk yapmıştı farklı genetik özelliklere sahip hapisten çıkan sevgilisini evine yaşamaya davet ediyordu ve tabiki yurutemiyorlardi adam kadına "Çocukların babası ben değilim başkasından peydahlamissin" gibisinden bı şey diyordu çok saçma ve zamanima yazık oldu.