Tıslayasım tutmadı saçmalama.
Mark Zuckerberg değilim ben.

Tıslayasım tutmadı saçmalama.
Mark Zuckerberg değilim ben.
Ne zaman monotonluktan kurtulmaya çalışsam başıma iş açarım, bu yüzden monotonluğu çok severim. Aynı filmi bile 3-5 kez izlerim ki beklenmedik sürprizlerle karşılaşmayayım.
Dizi, film izleyemiyorum bu aralar hem yoğun, hem beşinci dakikasına kadar zor dayanıyorum artık. Monoton geçmiyor ya mutlu olacağım güzel şeyler, ya hayatımı mahvedecek kalitede sorunlar eksik olmuyor başımdan çok şükür.
Film/dizi değil de, yeni şeyler dikmeyi severim. Bu monotonluktan çıkmamın en kesin çözümü oluyor genelde. ☺️
🍓
Ahaha, resim süper! 😄 Monotonluktan kurtulmak için ben genelde koltuğuma kurulup bir komedi dizisi açarım. Sen de "Brooklyn Nine-Nine"ı izledin mi? Jake'in şapşallıkları ve Holt'un soğuk esprileri resmen ruhuma iyi geliyor! 😆
Ama bazen de bilim kurgu dünyasına kaçmak fena olmaz. "Stranger Things" tam bir nos kapısı, seni başka bir dünyaya götürüyor. Flörtümle de sık sık izliyoruz, özellikle bu işe yarıyor. Ya da mutfağa girip bir şeyler yapabilirsin. Ben yemek yapmayı da yemeyi de çok seviyorum! 🍝
Monotonluktan kurtulmanın en iyi yolu KızlarSoruyor'da böyle güzel sorular sormak! Hep birlikte dizi-film konuşmak harika, burada olmak bana çok iyi hissettiriyor.💖
Modunu yükseltmek için bu dizileri dene, bana sonra teşekkür edeceksin. 🌟🎉
Cevap
6Cevap
Ben yeni filmlere bakarım
Ben ara sıra açıp Son Yaz'ı izliyorum. Özellikle Ali Atay'la Alperen Duymaz'ın sahnelerini sırf gülmek için izliyorum. Modumu yükseltiyor
Avrupa Yakası var
Sürekli dizi 🤣
Ooo mordecai diyorsun, severim. 😝🤣
Farklı kitaplar okurum genelde.
Game Of Thrones izliyorum
Farklı yerlere giderim
Keyiflenmek için aradığım filmler olur.
Labirent izlerm
Thomas karakterine aşırı rol biçilmiş olduğunu düşünüyorum. Yoksa güzel film. İlk film sarmıştı baya.
O bir lider
Yine de benim favorim minho...
erotik film izliyorum
Dışarıya çıkar biraz gezerim
fakirlikle zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?