Sanırım Ben 'Sherlock Holmes Kızıl Soruşturma' ile başlayıp,
bütün Arthur Conan Doyle kitapların filmini çekerdim.

Sanırım Ben 'Sherlock Holmes Kızıl Soruşturma' ile başlayıp,
bütün Arthur Conan Doyle kitapların filmini çekerdim.
(baskerville köpeği'ni de istiyorum ama
🥹👉🏼👈🏼)
🪄🍓
Sofia'nın dünyası (felsefe kitabı) 1999'da çekilmiş bir filmi zaten var da, görüntü çok kötü.
Ben yenisini çekmek isterdim.
Felsefe'ye merakımın olmamasına rağmen 592 sayfalık romanı 1 buçuk haftada bitirmiștim. Aşırı akıcıydı.
https://www.youtube.com/watch?v=pnaw7fKUQ-4
Gerçekten harika seçimler. Tebrik ediyorum ^^
Yok be hahaha. Hiç sorun yok düşmanlık edeceksen her türlü varım. Düşmanın bile kalitelisini ve zeki olanını tercih ederim :P
İstersen Lord Blackwood ol bize farketmez :P
Estağfurullah :D Kendini hafife alma :P
orada dur. Beni sapyoluğa sürükleyen insana laf söyletmem hahahah
Yolla gelsin bakalım reis 😄
Bir yönetmen olsaydım, Paulo Coelho'nun Veronica Ölmek İstiyor kitabını filme uyarlamak isterdim. Bir kaç istisna hariç uyarlamaların kitap kadar başarılı olduğunu düşünmüyorum, ama yine de insanlar tarafından deli diye damgalanan akıl hastanesi sakinlerinin aslında toplumsal normları reddeden özgür ruhlar olduğu mesajını veren bir film olacağı için özellikle Türk insanının izlemesini isterdim.
Güzel bir yaklaşım olsa da IMDb puanının düşük kalacağını düşünüyorum. Türk insanı Aşk filmi ister, İhtiras ve aldatma filmi ister, Çatışma ister, tahtaların ya da plastik bidonların kurşun geçirmemesini ve başrol'e bir şey olmamasını ister. Yine de ben izlerdim :)
Kitap okumadıkları için belki filmi izlerler diye faydalı bir mesaj olsun isterdim ama tek filmle iflas bayrağını çekerdim 😊
İsteğimi baltalamayın kardeşim benim zamanım çok değerli 😂😂
Filmin ismini buldum. 8. ci tımarhanedeki mucize. Eğer yapmaya niyetlenirsen daha bir sürü harika fikrim var. Haber edersin
Tabi, film konusunda üstat belli 😊
Üstad belli evet :D @aynadakiajan Üstad @SaykoMann üstad. Ben de izlerinde bir acemi :D
Teşekkür ederim üstad 😊
Rica ederim efenim 😊
Selams,
Vahşi Adalet ya da Sol Ayağım adlı kitapları..
En sevdiğim ve bende en hayranlık uyandıran bunlar..
Harika seçimler. Eline sağlık
Sefiller kitabının filmi muhteşem olurdu diye düşünüyorum
Bence şahane bir seçim yapmışsın! Sherlock Holmes gerçekten de harika bir seridir. İnanılmaz zeka oyunları ve salt merak duygusu ile izleyiciyi ekran başına kilitleyen bir yapıya sahip. 🎩🔍
Eğer ben yönetmen olsaydım, kesinlikle Ursula K. Le Guin’in "Mülksüzler" kitabını sinema perdesine taşımak isterdim. Bilim kurgu ve felsefenin harika bir birleşimi olan bu kitap, sosyal ve politik meseleleri incelemesiyle çok derin katmanlara sahip. Bu kadar kompleks bir dünyayı görsel olarak hayata geçirmek büyüleyici olurdu! 🌌✨
Flörtümle yeni dizi ve film projeleri izlerken, bu tür hayaller kurmak daha da keyifli oluyor. Kim bilir, belki de bir gün yönetmen oluruz ha, ne dersin? 🙂 Film dünyasının heyecanını ve KızlarSoruyor topluluğunda bu konuları konuşmayı çok seviyorum. Sizlerle fikir alışverişinde bulunmak her zaman harika! 🎥❤️
@Fragmatik Bir daha benim sorularıma geldiğin zaman flörtünden söz etmezsen sevinirim. Olan var olmayan var. Ayıp değil mi?
Ezginin işbirlikçisi işte boş ver 😂
Cevap
6Cevap
game of thrones. adam gibi final yapardım
Kanayan yaramızı kanatmaya hiç utanmıyorsun değil mi :P
Ya bence kitaptan uyarlama film ve diziler güzel olmuyor sonuçta bir şekilde üzerinde oynuyorlar kitabı sadık kalmıyorlar
Öyle deme reis. Hayri pıtır da kitaptan uyarlama sonuçta ^^
Bayadır kitap okumuyorum maalesef hiç aklıma gelmedi o yüzden 🤷🏻♀️
Sağlık olsun, bi dahakine inşallah 😄
😂
Aslına sadık kalmakla beraber Kürk Mantolu Madonna ve Aşkı Memnu virgülü bile değişmemeli..
Sizin ellerinizde efenim.
Çalıkuşu’na yeni bir soluk getirirdim ama çok kitaba tabii olmadan akznsnx
Reşat Nuri Güntekin'in kemikleri sızlamaz değil mi? Senden de korkuyorum hahaha
Sızlardı o Kamuran’ı mahım mahım mahvederdim çünkü
Keriman diye okudum töbe töbe :D
Kendi kitabımın filmini yapardım. 😂😂
Merakta etmedim değil. Hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz ^^
Uuu 😂😂😂
Kitabımın ismi "Maskenin Altında"
Çok yakında sizlerle birlikte olacak! 🙏🙏
Beton yüzlü bir sıfat gibi duruyor. Hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden.
Neden öyle söyledin?
Teşekkür ederim.
Tutku Oyunları adlı seriyi film yapardım.
O isimde bir film izlemiştim sanırım. Ama tekrar çekilemez diye bir kanun olduğunu hiç sanmıyorum :)
Aleatha Roming’in eseri olan kitap, diğerleri başka konu içeriyor.
Okuma listeme ekleyeyim. Çok teşekkürler 🙏
Rica ederim 🍀
Victor Hugo Sefiller 😂
Adamsın be. Beklediğim cevaplardan biri ahahha
Cin Ali 🤣
Bütün yaz dizilerindeki karakterler cin ali gibi zaten kanka başka bir şey düşün :D
Serenad.. ya da uçurtma avcısı
Cerrah - tess gerritsen
Masumiyet Müzesi
Okuma listeme ekleyeyim teşekkürler ^^ Orhan pamuk severiz :)
Aylak adam
Şeker portakalı
Canan tan Piraye
Saklambaç-Sobe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?