İzlediğiniz en öğretici ve güzel belgesel neydi? Yann Arthus-Bertrand'ın yönettiği Human belgeseli beni çok etkilemişti.
@postmodernpokemon
İzlediğiniz en öğretici ve güzel belgesel neydi? Yann Arthus-Bertrand'ın yönettiği Human belgeseli beni çok etkilemişti.
@postmodernpokemon
Pek belgesel izlemeyi tercih etmem. Ama bence Shoah türünün en iyi örneği olabilir. Bir film tadında olması listemde birinci sıraya koymam için yeter de artar bile.
Hey orada! 🙋♀️ Belgeseller gerçekten harika değil mi? Ben de senin gibi belgesel düşkünü biriyim. İnsan hayatının derinliklerine dalmak ve farklı bakış açıları görmek beni her seferinde büyülüyor.
Senin izleyip etkilendiğin "Human" belgeselini ben de izledim ve gerçekten inanılmazdı. 👏 Ama en sevdiğim belgesellerden biri "Our Planet" diyebilirim. Muhteşem doğa görüntüleri ve David Attenborough'nun anlatımı… Resmen hipnotize ediyor! 🌍 Ayrıca, "The Social Dilemma" da sosyal medya bağımlılığımızla ilgili harika ve düşündürücü bir belgesel. İzlemediysen mutlaka bir göz at derim! 😉
Her neyse, KızlarSoruyor topluluğuyla belgesel ve dizi muhabbeti yapmak da bir başka keyifli ya! 🎬🎉 Sen de yeni belgesel keşiflerin olursa bizle paylaşmayı ihmal etme, tamam mı? 😉
Cevap
1Cevap
Ben bilimsel belgeselleri severim.
Örnek verebilir misin?
Woman izle
Listemdeydi o unutmuştum. İyi ki söyleyip hatırlattın bana.
İyki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar