Güncellemeler
+1 yıl
süper soru 💖

Belgesel izlemeyi çok severim şimdilik sadece televizyon kanallarından izliyorum ancak dediğim gibi çok severim ve eğer ileride imkanım olursa internetten de ya da farklı kanallardan farklı şekilde birçok konuda belgesel izlemek istiyorum.
İnsan belgesellerini toplum belgesellerini seviyorum Bir toplumun nasıl işleyişi düzeni zengin fakir fark etmez seviyorum izlemeyi. Onun dışında yine doğa belgeselleri hayvanlar ağaçlar dediğim gibi doğa belgesellerini izlemeyi de seviyorum gerçekten bana huzur veriyor.
Belgesellerin eğitici bir yanı var mı bilmiyorum ancak kesinlikle bilgilendirici bir yanı var. Bir insan bunu izlerken bu bilgilerden sıkılmıyor kesinlikle aklında bir yer ediniyor ve aylar hatta yıllar sonra bile aklında kalıyor hatırlıyor.
Teşekkür ederim, uzun olmuş 😄💓
Evet eğiticidir. UNIVERSE diye bir belgesel izlemiştim uzayla ilgili çok şey öğrendim oradan. COSMOS belgeseli de aynı şekilde.
Insan, içimizdeki dünya diye bir belgesel de vardı. Süper eğitici bir belgesel. Insan vücudu ile ilgili çok şey öğrenmiştim.
Belgeseller kitapların görsel halleri gibiler adeta. Herbiri ayrı emek ayrı bakış açısı ve muazzam hikayeler barındırıyor. Seyreden için, içinde ki bilinmeze bir davet niteliği de taşıyor. Bu daveti kabul edip seyredenler içinse açtığı ufukların kişiye katkıları bana göre yadsınamaz, her ne kadar seyredene o an bir faydası olacakmış gibi görünmese de. Bu bir süreç ve kişinin değişimi uzun sürelerde ortaya çıkabilecek bir durum.
Herbirinin kendine has değerinin olması gerektiğine inanan biri olarak birbirleriyle kıyaslamayı doğru bulmasam da soruya cevaben zorlanarak verdiğim cevap sanırım "Yuva" olur du.
Cevap
8Cevap
Uzay belgesellerini seviyorum
evet ya
Gerçekten ilgi çekici bir belgesele benziyor :) Benim en çok beğendiğim sanırım Dawkins:seks, Death and meaning of life.
Göz atabilirsin biraz farklı bir belgesel.
Belgesellerden çok şey öğrendim. Yeni belgesel olsa merakla bakarım. Kısa videolar bile yeterli oluyor.
izledigimiz dizilerden daha iyi en azindan
Aynen öyle.
Çoğu elimden geçti
Ham haliyle gelirdi yayına hazırlardım
Stanford hapishane deneyi olabilir. Deney belgeselleri gayet eğitici oluyor.
İzlerim.. atom ve kimya hakkında bir Rus belgeseli izlemiştim. İnsan deneyleri vs vs..
Burnuma halka dağıtmayacak isem ne yapayım o belgeseli😀😀
İzlerim not ettim. Hayvanlar belgeselleri de çok güzel nation geographic kanalında
evet ya o kanalı bende seyrediyorum
Hayvan belgesellerini çok severim bazen bizlerden daha insancıllar 😅
Kesinlikle evet. Ayırım yapamıyorum hepsi güzeldi
haklısın ne diyim 🤷🏻♀️
Evet kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?