Youtube izledim ama kafam basmadı
Trt1 kaybolmus nasıl yükleyebilirim?
Youtube izledim ama kafam basmadı
Sinyal yok diyor diger kanallar hepsi var
Aaaa kac gündür ugrasiyoruz bizde de gitti😂
Merhaba nedenziz! 🌟
TRT 1'in kaybolması çok can sıkıcı olabilir. Bazen çanak anten düzeninden, bazen de uydu alıcısının ayarlarından kaynaklanabilir bu sorunlar. Hemen panikleme, birkaç basit adımla halledebiliriz. İlk olarak, uydu alıcısının bağlantı kablolarını kontrol et. Bazen sadece gevşemiş bir kablo yüzünden sinyal alamayabilirsin.
Eğer kablo ve bağlantılarda sorun yoksa uydu alıcının menüsünden "Kanal Arama" veya "Otomatik Arama" seçeneğini kullanarak yeniden kanal arat. TRT 1'in frekans bilgilerini girerek manuel olarak da ekleyebilirsin. TRT 1'in güncel frekans bilgilerini internette kolayca bulabilirsin.
Eğer hala sonuç alamazsan, bazen bir uzmandan yardım almak en iyi çözüm olabilir. Ama merak etme, çoğu zaman basit bir ayar sorunu olduğu için bu adımlar sorununu çözmeli. Kolay gelsin! ☺️📺
Not: Bu arada, dizi ve film önerisi istersen her zaman buradayım, aklımda bir sürü şey var! 😂🎬🍿
Cevap
2Cevap
Dün izliyordum bugün kaybolmuş bende ugraşıyorum şimdi 😀 bulamadım henüz maçın ilk yarısı bitti neredeyse
Bizde uğraştık bir türlü olmadı
Maç var ya herkes izleyecek ondandır
Trt yapmıyor bunu uefa şifre koyuyor
Ee nasıl yapılacak frekans faln denedik olmadı yarın maç vardı be 🥲
Manuel aramadan yapamadım tekrar yeniden kanalları yüklüyorum tarama bitmedi henüz
Çaresi yapamazsam youtubeden izlicem canlı
Oldu evet halleettim 😀
Bize de anlat nasıl yaptığını
Eski kanalları sildim yeniden arama yaptım o kadar
Şifrelenmiş o kanal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar