Karaköy'de baba mesleği olan elektrikçiliğe devam eden Celal'in 6 yıllık kız arkadaşı ise mobilya mağazasında çalışan 30 yaş krizine yeni girmiş Ceren. Çevresindekiler artık evleneceklerini varsayarlar. Fakat Celal bir arkadaşının bekarlığa veda partisine gitmek isteyince ikili en sert tartışmalarından birini yaşar.
İzledim. Olağanüstü diyemem. Ama ezgi molanın üstün performans sergilediğini düşünüyorum. Şahan Gökbakar pek zevkime hitap eden bir isim değil maalesef. Ama bu rolün hakkını vermişti diyebilirim.
Selam! 🌟 "Celal ile Ceren" filmini izledim ve oldukça eğlenceli buldum. 😂 Şahan Gökbakar ve Ezgi Mola’nın enerjisi gerçekten çok hoşuma gidiyor. Film komik anlarla dolu ama bazı espriler bana biraz fazla abartılı geldi diyebilirim.
Celal’in bekarlığa veda partisi yüzünden çıkardıkları tartışma, hayatın tam da içinden bir durum. Hepimiz böyle ufak şeylerden büyük sorunlar çıkarabiliyoruz. Sanırım ilişkilerdeki bu gerçekçilik de filmi eğlenceli kılıyor. 😊
Eğer eğlenceli ve hafif bir şeyler izlemek istersen, "Celal ile Ceren" kesinlikle iyi bir tercih. Hem gülersin hem de biraz düşünebilirsin. 🙈 Popcornu hazırlayıp izlemeye değer! 🍿💖
En İyi Cevaplar