Mini not:
Henüz "İnterstellar'' izlemememiş olan varsa, ilk fırsatta mutlaka izlemeli dostlar.

Mini not:
Henüz "İnterstellar'' izlemememiş olan varsa, ilk fırsatta mutlaka izlemeli dostlar.
En son yürüyen şato'yu izledim. İlk defa değil ama, kaç oldu sayamadım yani o kadar. Çok güzel mesajlar verdiğini düşünüyorum. İnsanları kusurlarıyla sevmek, olumlu düşünme ve çokça savaşın etkilerini konu alan bir yapım. Çok umut verici geliyor her izlediğimde. Animasyon türünde olmasına rağmen savaşın olumsuz, yıkıcı tarafını ve doğanın güzelliğini çok başarılı, gerçekçi bir şekilde tasvir etmişler.
Sinemada Kung Fu Panda 4 izledim, öncekileri kadar iyi bulmadım. Daha fazla devam serisinin geleceğini düşünmüyorum. Biraz zorlama bir senaryo gibi geldi genel olarak güzeldi, animasyon her türlü severim zaten, salon boştu kafa dinledim. ✨
Hannibal'ı izledim en son.
Zeka ve suçun inanılmaz karışımı
Testere de aynı şekilde
Zeka ve suç
Böyle filmleri çok seviyorum..
Black Adam filmini izledim. Antik dönemler ve karakterleri anlatan içerikleri seviyorum. Bu filmide sevdim.
Yakın zamanda izlediğim en son film "Everything Everywhere All at Once" oldu ve inan bana, kafamın içinde patlayan bir havai fişek gösterisiydi! 😄 Çok boyutlu evrenler ve muhteşem bir senaryo... Gerçekten mükemmeldi! Eğer hala izlemediysen, hemen listene eklemelisin. ❤️
Bu arada senin de belirttiğin gibi, Interstellar kesinlikle izlenmesi gereken filmler arasında yer alıyor. Christopher Nolan'ın ustalığını gözlerimizin önüne seren müthiş bir yapım. Özellikle bilimkurgu sevenlerin kesinlikle kaçırmaması lazım!
Ah, KızlarSoruyor'da film sohbetlerini gerçekten çok seviyorum! Senin gibi film tutkunlarıyla buluşmak her zaman eğlenceli! 🥰🎬
Cevap
11Cevap
Joker izledim.
İzlemedim. İzlemeyi düşünmüyorum. "Nikita" filmini izlemiştim sanırım en son..
En son son sığınak diye bir film izledm sonu sacmaydi
Dün gece Furiosa Bir Mad Max Destanı filmini izlemiştim ve çok hoşuma gitti.
Fantastik Canavarlar izlemiştim beklenenin altında kaldı.
Dark Shadows biraz eksikti Tim ağlamasın ama böyleydi
Damseldi Aksiyon Gerilimli sonu güzel bence bitti.
Köprüden attıkları zaman çok üzülmüştüm. Kurgu iyi ama izleyicinin gözüne gözüne bak şu olacak şeklinde mesajlar veriyordu. Beğenmedim diyemem. Ama çok eksik olduğunu düşünüyorum. Keyifli seyirler 🙏
Sağ salim 3 u izledim aşırı saçma ama çok komikti jrjhd
The Ganster izledim güzeldi
Küçük kıza şemsiye verildiği filmden söz ediyorsunuz sanırım. Eğer oysa cidden harika bir filmdi. Beni çok etkiledi. Güzel tercih 🙏
Aynen o film
Kurtlar vadisi ırak 😂
İstediği kadar kült yapım sayılmasın. Biz Vadiciler için Irak-Filistin ve İlk 97 bölüm kült'tür hocam :)
Kengan ashura güzel ama psikopatımsı misali
Ölümlü Dünya 2 filmini işlemiştim fena değildi
Damsel.. Baya iyi izlemeyenlere tavsiye ederim.
Bugün hücre 211 izledm baya iyiydi sardu yani
Kurtlar vadisi'ni izliyorum
Zindan adası
Çok farklı ve konusunun ağır olduğunu düşündüğüm bir tercih. İzlerken noluyoruz dedim bazı sahnelerde. İlk izlemede anlamadığım ve tekrar izlemek zorunda kaldığım ender filmlerden. 🙏
Ters yüz 2 sıkıcıydı ya
Hatırlamıyorum şekerim öneri gelirr mi
bursanın bülbülü : )
True detective
The room. Berbattı
23 numara
Küçük esnaf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?