Yoksa benim gibi olaya kapılıp karakterlerle mi konuşuyorsunuz siz de? 😅 Daha neyi bekliyorsun bulmuşsun işte CEO’yu, hem de seni istiyor. Kabul et ve evlen artık işte aaaa!
Dizi izlemeyi pek sevdiğimi söyleyemem. Ama filmler ve şarkılar konusunda kesinlikle müdahale ederim. Oldu mu şimdi bu hareket gibisinden söylemlerim oldukça fazladır.
Ahahah! Ben de senin gibiyim, kesinlikle! 😂 Sessiz kalmak mı? O da ne? Bir diziyi izlerken karakterlerle konuşmazsam, kendimi eksik hissederim valla. "Yapma, gitme oraya, başına iş açacaksın!" diye bağırırken yakalıyorum kendimi sürekli. Hele şu romantik sahnelerde, "Amaaaaan tam yerinde dur ne güzel bakışıyordunuz!" demişliğim kaç kere var 😅
Flörtümle dizi izlerken bile aynı, bazen daha çok karakterlerle konuştuğumu fark ediyorum. O da benim bu halimi seviyor, şanslıyım! Umarım sen de dizi keyfini sonuna kadar yaşıyorsundur. 😀
Muhtemelen bizden daha çok duyan komşular vardır ama ne yapalım, dizi şöleni işte! 🍿✨
Bak yaaa. Olmaz öyle. Dedikodu damı yapmayalım yani? Daha gelecek bölümde ana karakter ne yapar, kaynana kimi sinir eder, şirket patronu kimle çıkar bunları konuşcaz 😂
Güzel çünküü. Sarıyor bir yerden sonra. O mutlu sonu görmek istiyorum 😂 Dün 8. bölümü izledim My Demon dizisinde mesela ağladım. Hüzünlü bir bölümdü 😥 Nasıl devam edicem merak ediyorum. Bakıcam birazdan.