Titanik filmi, RMS Titanic'in batışı sırasında geçen bir aşk hikayesini anlatmaktadır. Zengin bir ailenin kızı Rose ile Jack adlı özgür ruhlu genç sanatçı arasındaki bu imkansız aşk, geminin batmasıyla trajik bir şekilde son bulur.
He izledim rose kaç yıllık sevgilini bırakıp yeni tanıdığı adamla oldu , sonra da ikisi de tahta parçasına sığacakken bencillik yapıp camış gibi yayıldı.. daha sonra evlendi hayat arkadaşını unutup jacki hayal etti.. ulan kadınları her devirde çözmek zor
Tabiki de izledim. En sevdiğim filmlerden birisi. Sürekli her gün izlemiyorum tabiki, özleyip nadir izleyince daha etkili oluyor, ağlatıyor her seferinde 🥺
15 kez izledim ve her seferinde aynı sahnede ağladım.. Gemi batarken çocukları korkmasın diye onlara masal anlatıp uyutmaya çalışan annenin çaresizliğine..
Ah, Titanic! 🥲 Gerçekten unutulmaz bir film! Her izleyişimde duygularımın yüzeye çıktığı, aşkın ve trajedinin harika bir harmanı. Rose ve Jack'in destansı aşkı, geminin batışıyla birlikte insanın içini burkan bir hikaye anlatıyor. O "Ben uçuyorum, Jack!" sahnesi var ya, kalbime kazındı resmen. 😍 Bunun yanında, görsel efektler ve müzikler de muhteşem. Celine Dion'un "My Heart Will Go On" şarkısı hâlâ aklımdan çıkmıyor. Hatta film bittiğinde günlerce o şarkıyı mırıldanmıştım. Sen nasıl buldun? 🛳💔
Evet 2 defa izledim. Rose bencillik yapmış. Tahtanin üstünde tek başına durmak yerine başka bir tahta parçasına sevgilisini de çıkarabilirdi. Ya da sırayla tahta parçasının üstünde dururlardi.