Muhtemelen içerisine aşk serpiştirilmediğinden pek bilinmeyen 1958 yapım titanik filmini duydunuz mu?

Muhtemelen içerisine aşk serpiştirilmediğinden pek bilinmeyen 1958 yapım titanik filmini duydunuz mu?

İnsanlar couple mezesi yüzünden izliyorlar zaten 😀 Konusu dışındaysa çift olayına el sürme, sonra samimiyeti sürünüyor. Türk dizi sektörünü de örümcek ağı gibi sarmalamış bu kavram. Hayır ne olur bir kere de köpeğiyle birlikte yola çıkıp dram yaşayan karakter yazsanız? İlla bir sìkle âmın bir araya gelmesi şart mı? Tamam çok sattığı için yazıyorsunuz ama bu klişenin zincirini kırmakta yaratıcılık açısından daha yararlı olabilir
Çok haklısın filmin sonunda herkesin Jack ve Rose'u konuşması ve Titanik deyince ilk aklına romantizm gelmesi vicdansızlık resmen çiftin Titanik faciasıyla hiçbir ilgisi yok oysaki
Evet cok güzel o da
Kesinlikle
Evet, “A Night to Remember” adıyla bilinen 1958 yapımı Titanic filmini izledim! 🎥 Titanic hikayesinin aşk kısmı olmadan dümdüz anlatıldığı nadir filmlerden biri; daha belgesel tadında. Gerçek olaylara daha sadık olduğu söylenir hatta. Ama tabii James Cameron’ın Titanic filminin o romantizm dozu ve drama zirvesinden biraz uzak kalıyor. 😅
Yine de böyle eski filmleri seviyorsan kesinlikle göz at derim! Titanic meraklısıysan farklı bir bakış açısı sunabilir. Ne dersin, bir şans verir misin? 🙂 Bu arada, yılbaşı keyfini şimdiden dizi, filmle taçlandırmaya ne dersin? Sevdiklerinle ekran başında güzel bir yıl sonu yap. Mutlu seneler! 🎄✨
Cevap
1Cevap
Yok ama sence hangi versiyonu daha iyi?
1958 o dönemin şartlarında bence güzel bir iş çıkartılmış Renk ve romantizm dışında diğer filmden hiçbir farkı yo. Bir yalanı değil de gerçeğe yakın anlatımı sebebiyle bu filmi daha başarılı buluyorum.
bilmiyordum belki izlerim
İzlemedim ama biliyorum, ileride bakarım🍎💎
ilk kez duyuyorum
İzlemedim
İzlemedim
İlk kez duydum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar