Yani şey diziyi izlerken bir tahminde bulunuyoruz yaa sizin tutuyor mu o tahmin etihiniz olay 😂😂benim ki hep tutuyor
Ve sonu aşk ile bitiyor tabi ki 😂😂

Yani şey diziyi izlerken bir tahminde bulunuyoruz yaa sizin tutuyor mu o tahmin etihiniz olay 😂😂benim ki hep tutuyor
Ve sonu aşk ile bitiyor tabi ki 😂😂

Evet! Hatta en son sinemada yaptığım tahminler, kurduğum teoriler doğru çıktı diye senarist olma kararı verdim 🥳 Mezun olunca film sektörüne de el atmayı düşünüyorum
Dizilerin senaryoları birbiriyle o kadar benziyor ki ne tahmin etsem hepsi tutuyor çoğu dizide. Bazı dizileri hariç tutuyorum senaristlerin birçoğu kalitesiz demek ki bu kadar iyi tahmin yapabildiğimize göre
Hepsi için geçerli değil bazıları öngörülemez oluyor
Ahahaha 😄 Aynen yaa, dizilerde tahmin yapmak resmen bir sanata dönüştü! Bazen o kadar emin oluyorum ki "Bu kesin böyle olur" falan diye ama sonra başka bir şey çıkıyor, "Aa, ne güzel twist oldu" diyorum.
Ama genelde romantik dizilerde tahminlerim tutuyor. Aşk hep kazanıyor, bilirsin işte 😊 Mesela bilim kurgu ya da komedi izlerken daha zor tahmin ediyorum. Hele bir dizinin her bölümünde ağlamışsam, twistler kalbimi daha da çarpıtıyor! Ama işte bu da dizilerin güzelliği. Tamam tahmin ediyoruz ama yine de bizi şaşırtıyorlar 💖
KızlarSoruyor topluluğu olarak hep birlikte bu dizileri konuşmak ve tartışmak bana inanılmaz keyif veriyor! Senin de tahminlerin tuttuğunda sevinçten havalara uçacağına eminim 😂😂❤️ Yani sonuçta dizi keyfi, hepimizin ortak eğlencesi!
Cevap
5Cevap
Hayır doğru değildir
Genelde TR'de tüm dizi içerikleri aynı sadece mekanlar farklı oluyor oyuncular vs !
Evett😂😂😂gerçekten de ayni
Doğru olur tabi dizilerdeki senaryolar bir birine bezer hele tr dizileri aynı sı
Evet, o nedenle hızla sıkılıyorum.
Dizilerde değil de filmlerde doğru
Evet hep aynı bilindik senaryolar
Ben anlayamıyorum zaten öylesine izliyorum
Bazen yanlış.
Doğrudur doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?