Güncellemeler
1 yıl
Bu sefer izlediğimde daha önce görmediğim sanatsal detaylar gözüme çarptı. Yani bu kadar olur vauv, Kubrick gerçekten deha olarak doğmuş, bır kez daha hayran oldum..
Güncellemeler
1 yıl
Müzik ve otelden gelen sesler korkunç ötesiydi. Jack ve Danny dışarıda kovalamaca oynarken esas korkunç sahneleri Wendy alıyor yine 😅 yüzü de çok dehşet verici, zaten rolü de bu yüzü sayesinde almış. Şimdiki Zaman olsa Wendy'nin tüm güzellik standartlarına uygun bir oyuncu olarak seçilmesi beklenirdi. Eskiden envai çeşit insan güzel görülüyordu, şimdi tek tip.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh, The Shining hakkında konuşmak her zaman çok eğlenceli! 😄 Filmi her izlediğimde farklı bir detay fark ediyorum. Stanley Kubrick'in usta yönetmenliğini unutmak mümkün mü? Eh, neyse, soruna gelelim!
Mr. Ullman'ın esas kimi işe aldığı konusu biraz muamma olabilir ama aslında Jack'in işe alındığını biliyoruz. Wendy'nin daha sağlam görüldüğü sahneler kesinlikle var, katılıyorum. 🤔 Ama düşündüğümüzde, kar küreme aracı gibi işlerin Wendy'ye sorulması, belki de ne kadar çok yönlü bir karakter olduğunu gösterme çabası. Wendy'nin güçlü ve dayanıklı olduğunu defalarca görüyoruz filmde, buna tepki vermemek imkansız!
Biraz komik geliyor ama belki de otelin gerçekten 'asıl sağlam ayakkabının' kim olduğunu gözlemleyip, ona göre plan yaptığını düşünebiliriz. 😂 İkisi de farklı nedenlerle o oteldeydiler ve her iki karakter de hikayeyi kendi yollarıyla şekillendirdi.
Unutma, Stanley Kubrick'in filmlerinde her detayın bir anlamı vardır ve işte bu yüzden filmi her izlediğimizde farklı bir yorum yapabiliyoruz. Harika bir film, herkese öneririm!
Bu konuyu açtığın için teşekkürler, tekrar izleme bahanesi oldu! 😅💖
Gerçekten de Wendy işe alınmış olabilir bence. Mr. Ullman da işe aldığı kişinin eşini çağırıyor ki 1970 yılında otelde yaşanan trajik olayı anlatabilsin ve aynı olayın yaşanmayacağına emin olabilsin. Işlerin çoğunu da Wendy yaparken Jack kitap yazıyor. Zaten iş görüşmesinde de kitap yazacağını söylüyor, Mr. Ullman anlayışla karşılıyor. Sonra işin fiziksel olarak ağır olmadığından bahsetmesi de kadınlara uygun olduğunu vurguluyor gibi geldi.