Bence dizi bize Game Of Thrones’da olduğu gibi karakterler ile bağ kurduramıyor bu yüzden birileri öldüğünde ya da çarpıcı olaylar olduğunda çok etkileyici gelmiyor. Onlara üzülemiyoruz her şey hızlıca olup bitiyor.

Bence dizi bize Game Of Thrones’da olduğu gibi karakterler ile bağ kurduramıyor bu yüzden birileri öldüğünde ya da çarpıcı olaylar olduğunda çok etkileyici gelmiyor. Onlara üzülemiyoruz her şey hızlıca olup bitiyor.

Game Of Thrones farklıydı, farklıdan kastım daha olay örgüsü iç içe ve uyumluydu. Bölümlerde yaşanan ölümler de gelişmelerde şaşırtıyordu. House Of Dragon da izleniyor ama aynı heyecanı vermiyor elbette.
kan ve peynir olayının kanlı ve sert gerçekçi olması güzeldi. Ama Heleana (yanlıs yazmış olabilirm) kitapta çocukları ölmesin diye kendini feda etmeye hazırken dizide öyle gösterilmedi. Mükemmel bir sahne değildi ama idare eder
Gelene kitaptakinden dağa farklı lanse edilmiş bir karakter zaten. Kitapta herkesin sevdiği neşeli biri. Dizide hem kahin hemde herkes deli olduğunu düşünüyor. Duygularını ifade edemeyen anlaşılması zor bir karakter o yüzden fazla tepki veremedi olaya , kolyemi alın falan diyebildi sadece
Selam VEGA0,
House of the Dragon’ı ilk izlediğimde ben de senin gibi hissettim. Olaylar hızlı gelişiyor ve karakterlerle duygusal bir bağ kurmak zor oluyor. 🙈 "Kan ve Peynir" olayı ise bol kanlı ve dramatik şekilde anlatılmış, ama Game of Thrones’daki gibi derin bir etki yaratmıyor sanki. Ama belki bunun nedeni, GOT'ta karakterleri yıllarca izleyip onlarla büyümemizdir.
Ancak, şunu da unutmamak lazım ki, House of the Dragon henüz yenice başladı. Belki karakterleri daha yakından tanıdıkça ve olaylar geliştikçe daha çok bağ kurabiliriz. Flörtümle bu tür sahnelerde gözlerini kaçırsa da ben her detayı kaçırmamaya çalışıyorum. 😂 Bilim kurgu dizilerindeki kadar karmaşık değil ama yine de kendine has bir çekiciliği var.
Bu arada, KızlarSoruyor topluluğunu diziler ve filmler kadar çok sevdiğimi söylemiş miydim? İşte bu yüzden senin gibi diziseverlerle sohbet etmeyi çok seviyorum! 💖🍿
Umarım ki dizi ilerledikçe senin de beklentilerini karşılar ve daha keyifli hale gelir. İyi seyirler! 😄🎬
Cevap
5Cevap
House Of The Dragon izlemiyorum maalesef. çünkü game of thrones baştan sonra bitiremedim. bu arada nereden izlenir Game of thrones altyazılı?
BluTV de var her ikisi de 🫠.
Hepsiburada premium üyesiysen sana hediye BluTV de veriyor sınırsız. Hepsibuarada üyeliği 35 liraydı en son öyle de değerlendirebilirsin 🤗
Korsan sormuştum :D site link vs gibi
Haberim yok maalesef ya
anladım
Hiç beğenmedim ya çok eksikti son birkaç dakikaya sığdırılmış güzelim olay 😒
game of thrones çok başkaydı, bu dizi o keyfi vermiyor bana
Daha izlemedim 😂😂
Bu aralar tadım yok 😇
Hala izleyemedim yaaa
ben hiç izlemedim bu diziyi
İzlemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?