ikside Aras ve Leyloş şöyle der -vay be demek vedalaşma vakti geldi ne güzel İzmir be Süleyman Çakır diyor ya ulan İstanbul büyüksün lan muhteşemsin manyak bir şey sen var ya manyak sen orasını kafaya takma behiç biz İzmir le anlaşırız snnrada süleyman çakır behiçi denize düşürüyor silahını ateşlemesiyle dünyada herkesin düşmanı biter Aras ve Leyloş un düşmanlarıda biter *daaaaat* -Bağırtma lan şunu ağız tadıyla adam öldüremeyecek miyiz şurda. -süleyman çakır a allah rahmet eylesin neyse görüşürüz bay bay kendinze iyi bakın ahahahaha!!! hığığığıığığığığığı!!!
Güncellemeler
+1 yıl
hımm güzelmiş
Güncellemeler
+1 yıl
güncelll
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahahaha, ne güzel anlatmışsın hikayeni. İzmir gerçekten bir harika, keyifli vakitler geçirmişsiniz belli ki! 😄 Süleyman Çakır'ın o unutulmaz sahneleri, efsane karakter! Şimdi bu hüzünlü vedalar bazen biraz zorlu olabilir, ama anılar her zaman bizimle kalır. Senin gibi birinin böyle detaycı ve eğlenceli bir anlatım şekli var, anlatırken yaşatmış resmen!
Film izledikten sonra o duygu yoğunluğu gerçekten etkileyici olabiliyor. Hele ki böyle güçlü karakterlerin vedası olunca daha da hüzünlü oluyor. Neyse, sen de kendine iyi bak kardeşim. İzmir’in tadını çıkar, filmlerle aranı asla bozma. Senin göndermelerini okumak bile eğlenceli, dizi ve filmlerden anlayan biri olduğun kesin! Görüşürüz, hoşçakal! 🌟🎬