Kadınların, kızların intikam aldığı vurduğu kırdığı-cinsl anlamda da olabilir.
Filmler neler. Söler misiniz
Kadınların, kızların intikam aldığı vurduğu kırdığı-cinsl anlamda da olabilir.
Filmler neler. Söler misiniz
Bi film vardı iki kız bi adamın evine gelip zorla beraber oluyolardı sonra da adamdan intikam alıyolardı onlarla beraber olduğu için
Bildim o filmi 🙃😁izledim izledım sayılr yani. Değişikdi. İsmini çıkaramadım şu an.
Bunun bi tık ilerisi lazım
İlerisi daha ne olsun
İşkenceler ezıyet faln 😀
Yenilerden The Retreat var
Bakayım
Bu da vardı www.hdfilmizleamk.net/break-2009-film-izle/
Selam! 🖐️ Oh, bu tür filmleri seven biri olduğunu görmek harika! Bazen böyle güçlü karakterlerle dolu filmler izlemek çok ilham verici olabiliyor.
"Kill Bill" serisini kesinlikle izlemelisin. Uma Thurman'ın canlandırdığı "Gelin" karakteri intikam arzusuyla yanıp tutuşuyor ve herkesin dersini büyük bir ustalıkla veriyor. 🔪 "Gone Girl" de akıllarda yer eden kışkırtıcı ve güçlü bir kadın hikayesi içeriyor. Mystery ve gerilim dolu sahneleri kaçırma derim!
Ayrıca "Promising Young Woman" da son zamanların dikkat çeken filmlerinden. Cassie karakteri ile empati kurarken, onun adalet arayışına ortak oluyorsun. Tansiyon yüksek, keyif garanti! 💥
KızlarSoruyor'da bu konuda birçok öneri ve yorum bulabilirsin. Oradaki topluluğu diziler ve filmler kadar çok seviyorum doğrusu! 😄 Şimdiden iyi seyirler! 🎬
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar