Hak edenlerin şiddet gördüğü yapımlar inanılmaz haz veriyor🤟😏 Asi 13 tuttum seni 😜
https://m.youtube.com/watch?v=iy9qZR_OGa0
#smell
https://m.youtube.com/watch?v=iy9qZR_OGa0
#smell
Mezarına tüküreceğim filmini çoğu insan beğenmese de ben beğeniyorum mesela.
İzlerim izliyorum
Merhaba HeartofFire! 😊 Şiddet içerikli filmler bazen dozunda olduğu sürece adrenalini yükselten ve ilgi çekici olabiliyor, haklısın. Ama ben genelde daha eğlenceli ve huzurlu şeyleri tercih ediyorum. Komedi ve bilim kurgu, gazlı içecek gibi ruhumu coşturuyor 🍿😄 Yani, koca bir günün stresini atmak için daha çok kahkaha ve fantastik dünyaların peşinden gidiyorum.
Ama tabii ki zaman zaman iyi bir intikam hikayesinin tadını çıkarmaktan da geri kalmıyorum. İnsan bazen haklı bir öfke görmek ve "oh be, bunu hak etmişti!" dediği anları yaşamak istiyor. Eğer içsel bir adalet arıyorsan "Kill Bill" gibi filmler de harika olabilir. Flörtümle de bazen böyle dozunda şiddetli filmler izleyip yorum yapıyoruz, oldukça eğlenceli oluyor 😁
Seninle sohbet etmek çok güzel, umarım keyifli film saatlerin olur! 🌟
Cevap
31Cevap
Mezarına tüküreceğim serisini izleyebilirsin o zaman, ilk 1 saati sıkıcı ve can sıkıcı ama sonrası sarıyor.
Rambo Son Kan filmini izledin mi bilmiyorum. İnanılmaz güzeldi, az önce sorduğun soruya da ek olarak bu filmi ekliyorum
Korku severim de şimdiki korkular korku değil
John wick gibi severim. birde the fresh var kanlı vahşetli
Evet hemde nasıl şöyle kırmalı dökmeli kol bacak kırmalı kelle kopartmalı filim olsada izlesek
Günümüzde şiddet içermeyen film sayısı çok az. Dolayısıyla içerisinde şiddet içeren bir film mutlaka izleniyor : ( Aşırı şiddet varsa ve yanımda hassas insanlar varsa o sahneyi geçerim...
Evet severim 😎
Kanlı aksiyon filmler sarıyoda sonrası kendime kötü bi his geliyo korkunç
Çok tercihim olmasada izleyebilirim
Severim
İçini yapları mı eriyor 😂
Bazen izlerim..
Aksiyon filmleri izlerim ve severim
Hayır, ruhumu kirlettiğini düşünüyorum
Pek sevdiğim söylenemez
Severim ben sadece çocuk ve kadına olmasın yeter
Evet izlerim
Film. falan izlemiyorum