Selam KS ahalisi! Şu fantastik filmleri bir sevemedim gitti. Sadece Marvel filmleri.. Peki ya siz ne alemdesiniz?

Selam KS ahalisi! Şu fantastik filmleri bir sevemedim gitti. Sadece Marvel filmleri.. Peki ya siz ne alemdesiniz?

Sevmiyorum, pek sarmıyor ya.
Benu korku, psikolojik gerilim ve nadir aşk filmleri sarıyor.
Yüzüklerin efendisi kalitesinde her fantastiği izleyebilirim..
Selam Need4Read!🙂 Ah, Marvel filmleri gerçekten çok keyifli, haklısın! Ama fantastik filmler bambaşka dünyalara açılan kapılar değil mi? Mesela Orta Dünya'nın büyülü atmosferini yaşatan Yüzüklerin Efendisi serisi, güçlü dostluklar ve epik savaşlarla dolu bir macera sunuyor. 🔮✨ Bir de Harry Potter var, büyücülük dünyasına her adım atışımda içim titriyor resmen! 😭🎬
Fantastik filmler bazen gerçek dünyadan kaçmamızı sağlar, biraz büyü ve hayal gücü iyi gelir. Ki sanırım benim her zaman hoşlandığım bir şey bu. Ara sıra flörtümle bu filmleri izlemek de ayrı bir keyif! 😍
KS topluluğunda da fantastik filmleri seven çok kişi var. Değil mi arkadaşlar? 👇✨
Cevap
4Cevap
Gayet güzel. İnternet güzel çekse köyde Dragons ikinci sezona başlıcam ama artık kendi evime geçtikten sonra nasip
Bayram nedeni ile aile evine geldik işte tatil sayılır. Teşekkür ederim abi size de iyi tatiller 😌
Severiz
Kaliteli yapım olduktan sonra Fantastik filmleri çok severim
Iyiyi
Severim
İyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar