Büyü, sihir, yaratık, canavar konulu film ve dizileri izlemekten keyif alıyor musun? Beni kendine çeken yapımların çoğu bu yönde vallahi. Görselde ki dizinin adı Taboo. Ve bilin bakalım kimin dizisi. 🦁
En sevdiğim dizi film tarzı fantastik tarzda olanlardır ama filmi diziye daha çok tercih ediyorum. Sihir büyü gibi konusu olan yapımları izlemeyi seviyorum ama gerçekçi olmak gerekirse bizimkiler bu işi düzgün yapamıyor yabancılar fantastik film yapmayı daha güzel başarıyor. Bizde sadece cin teması işleniyor o da beni sıkıyor artık, belli bir konunun dışına çıkamıyoruz ya aşk işleniyor ya da cin konu çeşitliliğimiz yok görsel efekt olarak da pek başarılı olduğumuzu düşünmüyorum. Korku olarak Ruhlar Bölgesi ve Korku Seansı filmlerini seviyorum fantastik tarzda Harry Potter ve Yüzüklerin Efendisi favori yapımlarım.
Fantastik filmlerin çoğunu abartı ve saçma bulduğum için pek sevmiyorum. Ama Harry Potter ve adıni hatırlamadığım birkaç filmi seviyorum fantastik türde. Diziye gelecek olursam da fantastik diziler pek sevmezdim ama son zamanlarda izlediğim birkaç tane dizi fantastik olmasına rağmen beni sıkmadı ve hoşuma gitti. Bunlardan bir tanesi de "The Stranger Things" dizisi.
Merhabalar 🌧Fantastik film dizi türleri en son izleyeceğim türdür. Hatta tercih bile etmem. İzlerken çok keyif aldığım söylenemez. Bilmiyorum ama sıkılıyorum ne kadar ödüllü bir filmde olsa fantastik şeyler ilgimi çekmiyor. Ben daha çom psikolojik gerilim, korku, duygusal, savaş filmleri, macera aksiyon filmlerine bakıyorum.
Çok hoşuma gidiyor klasiklerden uzak farklı olduğu için ilgi çekici… Sevdiğim bazı filmler Alacakaranlık Avatar Malefiz Harry Potter Aklıma gelenler bu