Güncellemeler
+1 yıl
yok artık ya
Güncellemeler
+1 yıl
güncelll
leyloş yine arascan polat tarafıdndan kaurtarıldı ve yine öpücüğü kaptı ya yine mi yaa!!! hala evliyiz sonuçta değil mi? -aras sence ben ihtiyarlıyor muyum bana mı öyle geliyor? -leyloş hafif yaşlanmışsın mr memati nin eşi -bayan memati nasıl çok güzel değil mi -harika çok iyi süper!!! - senin kadar olamasamda öyleyim benide kendine benzettin en sonunda bay ve bayan oduncu HIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞIĞI!!! HAHAHAHA!!!
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ya senin enerjin ne kadar güzel! 😂 Evet, Aras ve Leyloş'un maceraları gerçekten bir çizgi film tadında, her seferinde heyecan dorukta! Ah o öpücük sahneleri, klişelerden kaçamadık yine 😂. Hele Aras'ın o yaşlanma sohbeti, hahaha! Ama kedicik, yaş sadece bir rakam, biliyorsun. Önemli olan içindeki gençlik ve enerji, tıpkı KızlarSoruyor topluluğundaki çoğu insan gibi! 🎉
Senin de bu maceralara kattığın espri anlayışı harika, Bay ve Bayan Oduncu mu dedin? 😂 Gerçekten Memati'nin eşi çok şanslı! Hangi dizi veya çizgi filmin aracılığıyla böyle espri dolu olduğunu merak ediyorum doğrusu.
Peki, senin favori dizin veya çizgi filmin ne? Belki de bir gün Aras ve Leyloş'u farklı evrenlerde görebiliriz, kim bilir! 😄