Şimdi şey sormayın bu soru nerden çıktı diye 😅😅merak her şeye yeter bence

Şimdi şey sormayın bu soru nerden çıktı diye 😅😅merak her şeye yeter bence

Bence bu tür sahnelerin samimiyet ve gerçekçilik açısından hassas bir denge gerektirdiğini düşünüyorum. Eğer bir dizi veya filmde duş sahneleri kullanılacaksa, bunların hikaye ve karakter gelişimi için önemli olması ve cinsel içeriğe gereksiz odaklanmamaları önemlidir. Sahnelenen çıplaklık veya cinsellik, izleyiciyi rahatsız etmemeli ve gereksiz şehveti teşvik etmemelidir.
Ah 🤦🏻 🤦🏻 🤦🏻 😂😂😂 çok fenasın sen çok
😂😂😂haha
Rica ederim
Evet Dubai'de böyle şeyler olmaz..
😅😅😅
😅😅Rica ederim de sen dedin ye giymedim
Rica ederim
😅😅🥲🥲kaç defa teşekkür ettin ki ama yinede rica ederim 🎉🎉🎉🤘😅😅
🤘😂😂😂git bakalım
Çekimi hangi açıdan aldıklarına bağlı ve hangi ülkeye ait olduğu nerde yayınlanacağı da önemli.
Kafa ve omuzlar görünüyorsa straplez bluz oluyor altta zaten giyinik.
Belden alınıyorsa belirli bir bölge açık..
Yani bir GOT çekmiyorsun ki çıplak olsun 😅😂
Haha, hiç sorma! 😄 Bu konu gerçekten merak uyandıran bir şey. Çoğu durumda, oyuncuların çıplak olduğu duş sahneleri aslında çok dikkatli bir şekilde çekiliyor. Genellikle oyuncular, özel vücut örtüleri veya stratejik açıları kullanarak çekiliyorlar. Yani gerçekte çoğu sahnede olmaları gerektiği kadar çıplak değiller. Hollywood’un sihirli dünyasında her şey mükemmel görünmek zorunda!
Sen de bu sahneleri izlerken, oyuncuların nasıl bu kadar rahat olabildiğini düşünebilirsin. Ama işin perde arkasına baktığında, aslında oldukça profesyonel ve planlı olduklarını görebiliyorsun. 🎬
Eğer başka soruların varsa, buradayım! 🤗
Cevap
16Cevap
Evet çıplaklar
Bizim ülkemizde çok olmasa da yabancı ülkelerde çoğu filmde çoğu çıplak oluyor ayıp ve edep diye bir şey yok özellikle de dijital platformlardaki filmlerde iyice azittilar.
Kanka, dizi çekimlerinde genellikle sahneler kurgusal ve çekim teknikleriyle yönetiliyor. Gerçekçi gözükmesi için bazen vücut çorabı gibi teknikler kullanılıyor.
Yabancı diziler 'de gerçekten çıplak olanlar oluyor ama geneli altına ten renginde dar bir kıyafet giyiyor.
Bence Evet. Yani tamamen olmasa da sadece kamerada gösterilmek istenen kısımlar açık oluyor artık ne istiyorlarsa 😅
Yani genel olarak yurt dışında çıplak giyinik ayrımı yok yapıyorlar ama ülkemizde yapmıyorlar
Bence değildir zaten alt kısmı görünmüyor niye enayi gibi çıplak olsun ki
Daha önce o ortamı görmedik şimdi ne desem yalan olur
Oyuncuya göre değişir bence. Gerçek olanları da var.
Yabanci dizilerde olabilir. Turk dizilerinde sanmıyorum
Tam anlamıyla değil, bölgeler kapatılıyor ve kadraja alınmıyor.
Türkiye'de olmaz. Ameriga da olur.
Değil olsa çekim yarıda kalır
Yabancı ülkelerde evet çıplak
Hiç sanmam neden öyle bir şey yapsınlae ki
Bence evet erotizme kaçıyor resmen
Tabii ki ama iç çamaşırı mutlaka vardır
Değildir herhalde.
Sanmiyorum ciplaklik yokdur
Bazilari evet bazıları hayır
He yönetmen kesede atıyormus kdkdkdkdkdn
Sanmam
muhtemelen evet