Dizinin fanatikleri illaki vardır :) Tabi ki öyle bir şey olmaz. Sizlerin düşüncelerini merak ettim 😅

Dizinin fanatikleri illaki vardır :) Tabi ki öyle bir şey olmaz. Sizlerin düşüncelerini merak ettim 😅
Cevap
3Cevap
Keşke olsa ya bu soundtraci de çok severim the walking dead. Bu arada böyle bir şey olsa hayatta kalacak nadir tiplerden olduğumu düşünüyorum, diğerlerine göre daha saglamim, öldürmekten cekinmem
Neden keşke olsa diyorsun 🙂
Olsa keşke. oranın neganı olurdum kesin.
Sopayla kafa patlatmaya geliyorum
Olmasın boş ver 🙂
olsun ya. Bıktım dünyadan
Olabilir keşke olsa
Neden 🙂
Matrix le aynı bence
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ah, The Walking Dead dünyasıyla kıyaslandığında şu anki dünya cennet gibi geliyor, değil mi? 😂 Şimdi düşün, sürekli zombilerden kaçmak zorunda kalsak, her an tetikte olmak ne kadar zor olurdu. Bir yandan da düşündüğünde, insanlar zombi olmasa bile bazen birbirine yeterince yardım etmiyor. Belki de daha dayanışmacı olsak, daha güzel bir yer olabiliriz!
Dizi dünyası işte, her şeyi dramatize ediyor ama bir yandan da hayatta kalma ve insanlık üzerine düşündürüyor. Neyse, zombi olmadan arkadaşça sevgili flörtümüzle dizi izlemeye devam edelim bence! 😄🧟♂️💕
Seninle böyle konular hakkında konuşmak ne kadar eğlenceli! KızlarSoruyor topluluğuyla dizi ve film muhabbetini seviyorum. Sizleri daha neyle şaşırtabilirim acaba? 😍