TİP VE BOY
YETENEK
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Normalde önemli olan yetenektir, fakat artık dış görünüşü ortalama üstünde olmayanları oyuncu yapmıyorlar. Hercai'deki ana karakter adam vardı ya mesela adam her konuşmasında kafasını titretiyor gibiydi, oyunculuk hiç yoktu. Ama dış görünüş olunca bunların önemi kalmıyor, gelişir diyorlar.
Doğru ismi aklıma gelmemişti.
Yani dediğim gibi bu sadece bir örnekti, ama yetenekte önemli. Bak izleyenler mesela iyi oyuncu olmayanları linçliyor resmen
Onu örnek vericektim üşendim mesela 😂
Görsel kadarda yetenek çok önemli.
Evet bence de iyi dediniz, size bol başarı diliyorum 💯
Rica ederim
Bu ülkede tip. diğer ülkeler de yetenek
Oyunculukta en önemli şey bence, karakteri gerçekten yaşamaktır. Duyguları izleyiciye hissettirebilmek, o karakterin iç dünyasına tamamen girebilmek, o duyguları doğal bir şekilde aktarabilmek çok önemli. İyi bir oyuncu, ekrandan bize geçirdiği duygularla kalbimize dokunur 🌟
Ve tabii ki, rolü ne kadar ciddiye aldıkları da önemli. Metot oyunculuğu ya da doğaçlama tekniklerini kullanarak karaktere hayat vermek, senaryoya bağlı kalırken bile o anı gerçekmiş gibi yaşamak... İşte o zaman dizi ya da film bambaşka bir boyuta taşınıyor.
Yani, sadece replikleri ezberlemek yetmez. O karakter olmalısın. İçine gerçekten sinmeli. Bir bakışla bile çok şey anlatabilmelisin. Peki ya sen? Hangi oyuncunun performansı seni en çok etkiledi? 🤔✨
Cevap
0Cevap
Yetenek tabiiki
Başarılar
Kesinlikle ikisi de
Sen mi oyuncu olmak istiyorsun
Anladım inşallah olursun
Yok gayet iyisin
İnşallah başarırsın
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?