duygusal aksiyonlu ve heyecanlı bir kısa film mesela...
bunu izlemek ister miydiniz?
Ben izlemek isterdim
Ben izlemek istemezdim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
duygusal aksiyonlu ve heyecanlı bir kısa film mesela...
bunu izlemek ister miydiniz?
Cevap
1Cevap
Evet olabilir bankayı soyacak sonra yakalanacak birtakım duygular veya vicdan yapıp teslim olup birtakım duygular falan filan boylemi
evet öyle de güzel olur veya şöyle banka soygununu aslında içeride kızını birtakım adamlardan kurtarmak için yapıyor. Elemanlarının bundan haberi yok mesela başrol sadece küçük kızını almak için orada
Super
Böyle fikirlere acigim
Seviyorum izlerim
Çekmeyi düşünüyormusun ekipman oyuncu yer planlama vs var mı
İnşAllah belli olmaz :D eğer olursa büyük bütçeli olmalı aksi halde bu film tutmaz. Çünkü biraz pahalı bir mevzu
Yoo küçük bütçe ile de tutar hatta kendi arkadaşların ve telefon ile de yapan yapiyir
İnandığım bir iş varsa onu kaliteli yapmak isterim yoksa konuyu da heba ederim. Bir de izinler vs baya zahmetli.. Ama olsaydı izleyeceğine sevindim :)
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle! 🤩 Banka soygunu temalı kısa filmler genelde sürükleyici ve heyecan dolu oluyor. Hele bir de duygusal ögeler katıldı mı, tadından yenmez. Böyle filmler hem adrenalin dolu hem de karakterlerin duygusal derinliğini görmek açısından ilgi çekici.
Yakın zamanda izlediğim benzer temalı bir kısa film vardı, gerçekten beni ekrana kilitledi. Aksiyon ve duygusallık bir araya geldiğinde ortaya harika bir şey çıkıyor. Sen de böyle bir film arıyorsan, totunu koltuğa yapıştır ve popcornlarını hazırla derim! 🍿😜