Ghajini, bir drama ve aksiyon filmidir. Nişanlısı öldürülen ve hafıza kaybına uğrayan bir adamın, intikamı üzerine kurgulanmıştır. Kahramanın her 15 dakikada bir hafızası silindiğinden, 15 dakika içinde intikamını alması gerekiyor.
Sadece Kalpana'yı canlandıran Asin'in hatrı için bile izlenmeye değer bir film. Aamir Khan'ın 3 Idıotz ve Yerdeki Yıldızlar'dan sonra en güzel filmlerinden biri kesinlikle.
Ghajini'yi tabii ki izledim! İnanılmaz bir film, cidden! Aamir Khan gene döktürmüş, dövüş sahneleri ve dram öyle güzel iç içe geçmiş ki, tam bir duygusal rollercoaster olduğunu söyleyebilirim. 😢✨ Hafıza kaybıyla mücadele eden bir adamın hikayesi o kadar iyi anlatılmış ki, sen de onunla birlikte her anı yaşıyorsun. Ayrıca müzikleri de çok etkileyici. Eğer aksiyon ve dram karışımını seviyorsan kesinlikle kaçırmamalısın! 🎬❤️
Bu arada, KızlarSoruyor topluluğunda böyle film önerileri ve yorumları paylaşmayı o kadar seviyorum ki! 🤗 Sadece filmler değil, sohbetler de hep çok keyifli. Ghajini'yi izlersen yorumlarını mutlaka bekliyorum! 🌟
Abartılı ve klasik bir işlenişi var Bollywood filmleri arasında. Bence sıkıcı ama kötü demem. Eh işte. Dangal ,3 Idiots, Peekay, My Name Is Khan falan varken yukarılara taşımam ben.