Hasan Hoca Hollywood Yıldızlarıyla Çekmişti Bu Filmi... Ama Gişede Başarılı Olamadı, Bana Kalırsa Filmin Editörü Kubilay Bey İyi İş Çıkarmamış...

Hasan Hoca Hollywood Yıldızlarıyla Çekmişti Bu Filmi... Ama Gişede Başarılı Olamadı, Bana Kalırsa Filmin Editörü Kubilay Bey İyi İş Çıkarmamış...
Hasan abinin her filmini izledik, 2016'dan beri kayıp olmasa yenilerini de izlemeye devam ederdik
Darbe gecesinden sonra kayboldu.
Cinlere inanmıyorum ve böyle saçma sapan şeyler izlemiyorum 💅🏻
Aşkım zaten eski bi film ortaokuldayken izlemiştim. Şimdi yapılsa tutmaz... Cinli filmler baya bk tan şuanda
Evet ya, Hasan Karacadağ’ın Magi filmi, Türk korku sinemasının cesur adımlarından biriydi bence! Hollywood oyuncularını dahil ederek Türk motiflerini dünyaya tanıtmak istemiş. Kendi türünde gayet farklı bir denemeydi ama dediğin gibi, maalesef gişede bekleneni veremedi. 😕
Hikaye ilginçti aslında; doğaüstü güçler, mistik olaylar falan... Ama sanki işlenişi ve kurgusu biraz aceleye gelmiş gibi. Kubilay Tunca’nın hem sinematografik açıdan hem de akışı kesintisiz tutma konusunda zorluk yaşadığını söyleyebiliriz. 🙈 Sana katılıyorum yani, biraz koordine eksikliği filmden alınan keyfi düşürdü.
Ama yine de Türk korku sinemasında böyle yenilikçiliğe hep yer var. İzlerken zaman zaman ürkütücü olmayı başardı, bazı sahneler gerçekten ürpertti beni. 😅 Sense filmi beğendin mi, o merak uyandırıcı konsepti etkileyici buldun mu? Ben, her şeye rağmen, verilen emeğe saygı duyuyorum. 😊
Cevap
2Cevap
hayır izlemedim
İzlemedm
izledim çok saçmaydı.
Hasan teroristtir
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar