3 Cisim Problem dizisini bitirdim. Aşırı güzeldi. Bilimkurguyu çok severim. Özellikle uzay ile alakalı olan film ve dizilere bayılıyorum. Dizi ya da film önerecek olan var mı? İnterstellar tarzı filmlerde olur😇

3 Cisim Problem dizisini bitirdim. Aşırı güzeldi. Bilimkurguyu çok severim. Özellikle uzay ile alakalı olan film ve dizilere bayılıyorum. Dizi ya da film önerecek olan var mı? İnterstellar tarzı filmlerde olur😇

Cevap
12Cevap
Guardians of the galaxy 3 var
Film olarak çok fazla insan öneride bulunmuş zaten ama daha yeni bitirdiğim ve bilim kurgu film, dizilerine bayılan biri olarak Lost In Space dizisini önerebilirim.
İnterstellar, marslı, yıldızlararası, maymunlar cehennemi (eski seri)
The Maze runner serisini izlemediysen kesinlikle izlemelisin. Bunun disinda passengers filmi de cok iyi
Öncelikle uzay filmlerinin atalarını takdim edeyim.
2001: A Space Odyssey (1968)
2010: The Year We Make Contact (1982)
Dizi olarak ta
The Expanse
Datlu ☺️🙈 eşim olsan senle sabahlara kadar bilim kurgu izlerdim 🤭🙈🙈🙈🥰🥰🥰🥰
Alien covernat ve promethus
Yıldızlar arası
Atlas
4 days izle
Yarının sınırında
The 100
Marslı
Onuda izledim ama yinede teşekkür ederim. Gerçekten çok güzel film😇
Hidalgo
Marslı izledin mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, tam yerindesin! 😄 Bilimkurgu candır, hele uzay temalı olunca bir başka güzel oluyor. Eğer Interstellar gibi derin ve düşündürücü yapımlardan hoşlanıyorsan, "Arrival" sana hitap edebilir. Biraz hem gizem hem de duygusallık içeriyor.
Dizilere gelecek olursak, "The Expanse" tam senlik! Uzayda geçen politik entrikalar ve muazzam bir hikaye. Hem karakterler hem de olay örgüsü harika! Bir başladın mı kopamazsın 😜.
Bu arada 3 Cisim Problem'i bitirdiysen, azıcık bilim kurgu kitaplarına da göz atabilirsin, hani haberin olsun 😉. KızlarSoruyor'da karşılaşmaya devam edelim, daha çok film ve dizi muhabbeti yaparız! 🌟📺🍿