Hangisi daha sürükleyici?
Joker
Batman
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kara Şovalye üçlemesi
Tim Burton'un 89 yapımı Batman filminide çok seviyorum
Joker filmini sevmiyorum rezil etmişler karakteri ama Joker adı altında değilde başka bir film olsa severdim ancak filmin Joker ile alakası yoktu.
Hangisini sectn
Batman
Joker tabi ki de... Joker her zaman haklıydı fakat insanlara kendini anlatamadı bir türlü.. hiç bir insanın melek olmadığı ve zor anlarda herkesin kötü olabileceği konusu..
Bayılıyorum
Joker filmini izlerken sadece jokere odaklanırsın ama Dark Knıght'ı izlerken tüm karakterler ve diyaloglar ana hikayeye bağlanır ve filmin içinde sürüklenirsin.. Benim tercihim Dark Knıght bu yüzden..
Evet ya
Şimdi, joker güzel, lakin, batmaan de ki joker bi kere h. ledger ve çok daha iyi bence. orada ki jokerin aksiyonu çok daha fazla. Joker filmi drama biraz. kötü diyemem, ama batmanla yarışmaz
Bence de ya
Hey! Aslında bu biraz senin ne aradığına bağlı. Joker, dramatik yanı ağır basan, derin psikolojik unsurlar barındıran bir film. Joaquin Phoenix'in performansı muhteşem ve seni gerçekten karakterin psikolojisinin içine çekiyor. Eğer daha duygusal, karanlık ve karakter odaklı bir hikaye arıyorsan, Joker kesinlikle tavsiyem olur.
Öte yandan, Batman filmleri özellikle aksiyon, macera ve kahramanlık dolu. Gotham'ın karanlık atmosferinde, Batman'in kötülerle mücadelesi ve harika dövüş sahneleri her zaman sürükleyici oluyor. Özellikle Christopher Nolan'ın The Dark Knight serisi efsanedir.
Yani kısaca, psikolojik derinlik mi yoksa aksiyon ve macera mı? Seçim senin. 😉🎬
Aksiyon güzeldir
Cevap
19Cevap
Batman izleyince Joker de izliyorsun fark etmiyor ama bence Batman izlemek daha iyidir
Batman ama hangi serisi olduğuna bağlı. Heath abili o goat yapımsa joker filminin ekmekle dibini alıp yer
İkiside
Yılların jokercisiyiz. Yarasa marasa bize göre değil reis :)
Haha evet ya
Batman. Kendimle özdeşleştirdiğim yerleri var
Ne var mesela
Kalabalık içinde yalnız
Her işi kendi yapan
Cesur
Kendini sevdikleri için riske atabilen
Of evet bana da benziyor
Benim gözümde ikisi bir bütün gibi ve ayırmaya gönlüm el vermez bunları.. 😅
Benmdee
İkisinide gerek olduğunu düşünmüyorum. Özellikler batman çok abartılıyor. Hiç doğa üstü gücü yok. Sadece zengin, akıllı ve iyi dövüşüyor. Jokerde manyağım teki gereksiz süper kahramanlar. Superman olsa neyse
Gizemli ama
ikisi de leş gibi gurmeler yüzüklerin efendisi izler
Haha aynen
İkisi genelde aynı filmde oluyor
Yok ya biri deli palyaço biri gizemli Super güç
Hangisi
Kara şövalye yükseliyor
The Dark Knight çünkü Heath Ledger jokerin ta kendisi. Oynamıyor, yaşıyor resmen
Evet ya çok iyi
İkisi de tarzım değil
Sen örümcek adam izle eda
jokeri severim batman o kadar güçlü bir karakter gibi gelmiyor zengin bir insanın bir mahalleyi kurtarma çabasına anlam veremiyorum
Hitman izledim az önce bir bak derim.
Bakıcam
Profil enfes
Recep ivedik 2 sindende güzel öyle sürüklüyorki otomatik gobiş oluyor
Batman
Batman severim. Daha güzel.
Spiderman izlemek
Harika fikir
Batman
Aragorn gelms
batman bence
Olabilir gizemli